De ce n-a vrut fiul lui Pițurcă și-al Vicăi Blochina să-și lase mama la `Survivor`? Un prieten al celei mai cunoscute amante dă din casă!

Vica Blochina este una dintre cele mai mediatizate ”faimoase” din actuala ediție a ”Survivor”. Fosta balerină este în centrul atenției în Republica Dominicană, acolo unde a mers pentru distracție, dar și bani. Și acolo unde are o misiune importantă. Să-și facă fiul mândru, mai ales că băiatul ei și-al lui Victor Pițurcă n-a fost deloc încântat că Vica a luat această decizie.

Vica Blochina
Foto: Instagram

„Copilul meu nu vorbește cu mine pentru că am plecat la această competiție. Nu a vrut să plec. M-am bucurat foarte mult pentru că am vrut să-l fac mândru pe el. Când am dat jos ultima piesă, eu m-am gândit la el.”, mărturisea chiar Vica Blochina într-un testimonial la Pro TV.

Vica Blochina. Foto. Instagram

„Știu de la Vica Blochina că a plecat cu inima sfâșiată de durere pentru că băiatul ei nu a fost de acord cu această competiție pentru ea. Mereu îi spunea că are tot acasă și că nu este nevoie să meargă acolo pentru că acolo nu are confortul de acasă și o să îi fie greu.

Teama lui Edan este ca Vica să nu se accidenteze. Vica este o femeie puternică atât fizic cât și psihic. A plecat cu încredere în forțele proprii și chiar dacă nu este o sportivă, sunt sigur că își da toată silința pentru a reuși.”, a povestit și Florin Burescu, unul dintre prietenii celei mai cunoscute amante din România, conform click.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed