De ce a decis FRF să renunțe la Bogdan Lobonț. Trei selecționeri au fost înlocuiți

Federaţia Română de Fotbal nu a mai prelungit contractele antrenorilor Adrian Văsâi, Bogdan Lobonţ şi Florin Bratu de la naţionalele U19, U20 şi U21.

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a explicat de ce s-a renunțat la fostul portar.

„Lobonț era foarte ocupat, era tot timpul plecat în Italia, la școala de antrenori de la Coverciano. S-a decis să fie un antrenor care să aibă mai mult timp, e foarte important. Antrenorul de la U20 trebuie să fie cel mai apropiat colaborator de la U21”, a explicat Mihai Stoichiţă la Digi Sport Matinal.

Daniel Pancu este cel care i-a luat locul lui Lobonț, în timp ce Emil Săndoi l-a înlocuit pe Bratu. Selecționerul care va conduce U19 va fi anunțat săptămâna următoare.

Adrian Văsâi nu a vrut să-și prelungească contractul

Fostul selecționer al naționalei U19 a hotărât să nu își mai prelungească contractul cu FRF. Adrian Văsâi spune că s-a săturat să fie mereu criticat

„N-am mai vrut, mi-a ajuns. Am obținut două calificări la Campionatul European, cu U17, în 2011, și cu U19, în 2022, și am fost pus la zid de fiecare dată.

S-a spus că participarea la turneul final din Slovacia a fost o rușine. Chiar așa, e o rușine să fii în primele opt echipe din Europa? Toți ne așteptam la mai mult. Și eu am avut așteptări foarte mari”, a spus antrenorul pentru GSP.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed