David Popovici va fi şocat! Afirmaţii grave despre sportivul român. Va ieşi un scandal uriaş

David Popovici va fi şocat. Un președinte de federație face praf clubul CS Dinamo pe care îl consideră vinovat de rezultatele modeste obținute în ultima perioadă de campionul român. 

Popovici s-a transferat în vara anului 2022 de la CSA Steaua la CS Dinamo, club care îi plătește un salariu de 7.000 de euro.

Afirmaţii grave despre David Popovici

Ștefan Popescu, președintele Federației Române de Pescuit Sportiv, îi arată cu degetul pe cei de la CS Dinamo. Acesta este convins că alb-roșii sunt principalii vinovați pentru rezultatele slabe obținute în ultimele luni de campionul mondial.

„Domne, din punctul meu de vedere, pe David Popovici, CS Dinamo l-a distrus. Deci nu l-a făcut sportiv. El era sportiv până să vină la Dinamo. Și vă spun și de ce.

I-au dat acestui copil care abia pășea în viață un salariu de 7000 de euro pe lună. Păi, domne, la banii ăștia, copilul ăsta mai face performanță? Uitați ce a făcut la ultimele competiții, locurile 4-6. Să nu credeți dumneavoastră că cei de dincolo când văd ce se întâmplă pe aici stau degeaba. N-ați văzut că la următoarele competiții mondiale l-au făcut praf?

Din punctul meu de vedere, risipa asta de bani pentru sportivi nu e benefică. Dă-i domne după ce termină activitatea sportivă, nu în timpul activității”, a declarat Ștefan Popescu, pentru fanatik.ro.

Ștefan Popescu crede că Popovici a greșit atunci când nu a acceptat să plece în SUA.

„Rău a făcut (n.r. – David Popovici) că nu a plecat. Că a avut oferte de la Universitățile Americane. Ăia făceau pregătire și făceau și școală cu el”, a mai spus Ștefan Popescu, pentru sursa citată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed