David Popovici rupe tăcerea! Dezvăluiri fabuloase după ce a luat aurul la europene. Anunţul care surprinde pe toată lumea

David Popovici rupe tăcerea! Dezvăluiri fabuloase după ce a luat aurul la europene. Anunţul care surprinde pe toată lumea. Sportivul român tocmai a devenit campion european, cu al treilea timp din istorie.

David Popovici a reuşit să ia medalia de aur pentru a doua oară consecutiv, în proba regină a nataţiei. A avut un timp foarte bun, 46,88.

David Popovici rupe tăcerea!

David Popovici a recunoscut că nu se aştepta să scoată un astfel de timp în finala de la 100 de netri liber, de la Campionatele Europene de nataţie, conform gsp.ro. „Am încercat să plec mai tare decât în calificări și semifinale. L-am întrebat pe domnul Adi dacă ar fi o greșeală și dacă e normal să îmi fie frică. Mi-a zis să nu îmi fac griji, nu se va întâmpla nimic. Mi-a zis să încerc să plec cât de tare pot.

Am plecat cât de tare am putut, am întors cu al doilea cel mai rapid sprint din istorie, așa cred. Dacă nu chiar primul. Trebuie să am mai multă încrede în mine. Eu pot! Nu mă așteptam la timpul ăsta. Nu mă gândeam la medalie. Mi-ar fi plăcut să câștig aurul, era undeva în spatele minții. Singurele obiective au fost să plec rapid, să îmi iasă elementele tehnice și să mă întorc și mai tare. Atât!

Cred că anul acesta e mai bine decât anul trecut. Am fost la câteva ediții de europene. Parcă devin din ce în ce mai familiar cu formatul, cu publicul, cu totul. Mă simt din ce în ce mai bine la Europene. Se vede frumos pe hârtie că mi-am apărat titlul. Dar nu a contat niciodată cu adevărat pentru mine. E un bonus, așa îmi place să mă gândesc. E un bonus„, a spus David Popovici, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed