David Popovici face dezvăluirea momentului! Anunţ fabulos înaintea finalei. Românul, aproape de o nouă medalie

David Popovici face dezvăluirea momentului! Anunţ fabulos înaintea finalei. Românul, aproape de o nouă medalie. Campionul nostru şi-a revenit şi vrea să fie cel mai bun la Europene, dar şi la Jocurile Olimpice 2024.

David Popovici e în formă maximă. Asta cu doar câteva ore înaintea finalei europene de la Belgrad. Românul ţinteşte aurul în finala de la 100m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad.

David Popovici face dezvăluirea momentului!

David Popovici a vorbit înaintea finalei. Spune că se bucură de faptul că a revenit într-o finală atât de importantă. Popovici a mai spus că se simte foarte bine la Belgrad, acolo unde îi convine de minune faptul că bazinul este în aer liber.

„Mă simt bine. Sunt fericit să fiu în finală. A trecut ceva timp de când am fost într-o finală la acest nivel. Îmi place că piscina este afară, asta mă ajută pe mine. Anul trecut a fost un an diferit faţă de 2022, pe toate planurile. Anul acesta îmi place modul în care mă antrenez şi mă simt bine.

Este foarte important pentru mine şi pentru toată lumea care este aici (n.r. Campionatul European de înot de la Belgrad. Adevărul este că toată lumea are nevoie de o competiţie în acest moment al anului, înainte de Paris”, a declarat David Popovici, potrivit European Aquatics.

David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 de metri liber de la Belgrad cu cel mai bun timp. Românul a fost singurul înotător care a coborât sub 48 de secunde.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed