David Popovici s-a dezlănţuit! Dezvăluiri de ultimă oră înaintea primei finale de la Europene. Ce a spus despre naţionala lui Edi Iordănescu

David Popovici s-a dezlănţuit! Dezvăluiri de ultimă oră înaintea primei finale de la Europene. S-a aflat ce a spus şi despre naţionala lui Edi Iordănescu. Campionul român e în mare formă înaintea Jocurilor Olimpice 2024.

David Popovici merge ceas înainte de Jocurile Olimpice 2024. A vorbit după calificarea în prima finală de la Europene.

David Popovici s-a dezlănţuit!

David Popovici este singurul înotător de la Belgrad care a coborât sub 48 de secunde în ambele curse de marți. A avut două curse de 100 metri liber, unele care l-au dus din serii în semifinale și apoi în finală. Dimineață a parcurs cele două lungimi de bazin în 47,90, iar după-amiază în 47,82 s.

„Strategia a fost de la început să am șansa la trei sute rapide. În loc să mă calific lejer din serii, să înot relativ în în semifinale și de-abia în finală să trag. Încerc să le trag pe toate, să îmbunătățesc puțin câte puțin”, a spus David, conform gsp.ro.

Popovici îi va avea ca adversari pe Andrej Barna, Nandor, Danas Rapsys sau Kristof Milak. „La ultimele Europene la care am fost, cele în bazin scurt, eu eram favoritul, de-abia aștept să mă hrănesc și eu din țipetele publicului cum s-au hrănit și ceilalți când au venit la Otopeni”, a spus David.

Timpul înregistrat de David în semifinale este cel mai bun al său din 2024 și al optulea al anului. ”Ar fi frumos să înot și mai repede și am încredere că voi înota mai bine, trebuie doar să îmbunătățesc câteva chestii, dar totul cu pași mici”, a subliniat el.

Apoi, a vorbit despre victoria naţionalei din meciul cu Ucraina. „N-am apucat să mă uit la meci, dar am văzut rezultatele, am văzut momentele importante. Îi felicit, a fost o victorie emoționantă, până și pentru mine, care nu sunt un fan al fotbalului, am simțit emoția tribunelor, emoția românilor de acasă. E foarte frumos și sunt mândru de asta. Bravo lor, sper să o țină tot așa”, a concluzionat românul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed