David Popovici face dezvăluirea momentului! Anunţ crucial înaintea Jocurilor Olimpice. Tocmai i-a fost bătut recordul

David Popovici face dezvăluirea momentului! Anunţ crucial înaintea Jocurilor Olimpice 2024. Tocmai i-a fost bătut recordul. Campionul român a revenit de la un concurs foarte important.

David Popovici a făcut senzaţie la reuniunea Mare Nostrum, de la Barcelona. Acolo a câştigat două medalii şi a stabilit recorduri în competiţie.

David Popovici face dezvăluirea momentului!

David Popovici a câștigat proba de 200m liber și a stabilit recordul competiției ( 1 min. 44 sec. 74/100), dar și pe cea de 100m liber (48 sec 49/100). Sportivul nostră a trăit însă o dezamăgire în Spania. Recordul său mondial la 100m liber a fost bătut de către chinezul Pan Zhanle. Popovici înotase cele două ture de bazin în 48,86 secunde, în timp ce asiaticul a reușit acest lucru în 48,80 secunde.

La revenirea în România, David Popovici a declarat că s-a distrat la Mare Nostrum. Acum se concentrează pe Jocurile Olimpice de la Paris, care vor avea loc în această vară. ”A fost super ok, mi-am mers timpii pe care i-am vrut și am și câștigat. Nu aveam niciun fel de obiectiv, am pers pur și simplu acolo. Fiind o competiție în drum spre Jocurile Olimpice.

Am avut mulți adversari buni, a fost aproape de nivel mondial. M-am simțit foarte bine, ne-am distrat cu toții. Cu toții știm că nu am mers acolo extraordinar de pregătiți, suntem cu toții în pregătire intensă pentru Jocurile Olimpice. În vară contează și mai mult.

(n.r. Ești pregătit pentru Jocurile Olimpice?) Nu trebuie să mă duc decât la antrenament și trebuie să fac ce am făcut și până acum. Trebuie să mă odihnesc cât trebuie, să mănânc ce trebuie și cât de clișeu sună trebuie să muncesc cât trebuie.

Mai sunt două luni, încerc să mă stresez cât mai puțin. O să fiu pregătit special pentru Jocurile Olimpice. Concursul ăsta a fost un antrenament mai rapid”, a spus David Popovici.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed