Dănuţ Lupu s-a enervat cumplit! Anunţ clar după ce a fost condamnat la închisoare. Fostul mare jucător e plecat din România

Dănuţ Lupu s-a enervat cumplit! Anunţ clar după ce a fost condamnat la închisoare. Fostul mare jucător e plecat din România. Fostul mijlocaş al lui Dinamo sau Rapid a fost condamnat la închisoare cu executare. A primit 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare pentru că a condus din nou fără permis.

Dănuţ Lupu s-a dezlănţuit după ce a aflat sentinţa de la Curtea de Apel. Instanţa a decis să respingă apelul fostului fotbalist. Acesta voia să i se trasnforme pedeapsa în amendă penală.

Dănuţ Lupu s-a enervat cumplit!

Dănuţ Lupu a spus că regretă faptele, însă trebuia să ajungă la spital și, în absența unui taxi, a condus fără permis. spune că nu mai are nicio cale de atac și se va preda la Penitenciarul Rahova în cursul zilei de sâmbătă sau duminică. Acum, președintele lui CS Dinamo este plecat din România pentru a efectua niște analize medicale, conform fanatik.ro.

„Pe mine mă întrebi ce s-a întâmplat? Justiția română m-a considerat vinovat. Sunt vinovat, asta e viața. Pot să fac ceva? Dacă atât au considerat ei, ok. Poate dacă mă prindeau drogat, băut îmi dădeau mai puțin. Da, decizia e definitivă.

Vorbeam cu Mircea Lucesu. Ce să-mi spună? În afara faptului să îmbărbătezi un om și să spună că nu îi vine să creadă, ce să spună?

Nu s-a ținut cont de lucrul ăsta, cu toate că au controlat și la spital, au văzut că am mers la spital. N-am omorât pe nimeni, n-am furat niciun ban de la bancă, nu m-au prins drogat sau băut. Pur și simplu am mers la spital. Astea sunt legile în România, n-avem ce să facem. Dacă ei au considerat că sunt un pericol public, ce pot să fac?

Nu mai am nicio cale de atac. Eu trebuie să merg să mă predau, azi, în 6 ore. Nu știu dacă am făcut bine sau rău. Eu sunt plecat de o săptămână din țară. Am să mă întorc sâmbătă sau duminică și să fac ce consideră statul că trebuie să fac. Eu dovedesc că am fost plecat să fac niște analize. Cred că sănătatea e mai importantă decât orice. N-am spus că fug sau că nu accept. Oricum, mă vor aștepta cu flori la aeroport.

Sunt mâhnit puțin. Repet, am greșit și am recunoscut, dar am făcut o greșeală în contextul în care mă duceam la spital, nu mă duceam în altă parte. Dacă ei au considerat că viața unui om nu e importantă, ok, n-am ce să fac. Da, mă predau sâmbătă sau duminică, pentru că sunt plecat în weekend.

Se face o treime. Undeva pe la trei luni și jumătate-patru voi face. Legea așa spune, că fac o treime. Nu era mai câștigat statul dacă îmi dădea o amendă penală? Nu cred că am o faptă în care să zici că am făcut cine știe ce.

Mă vor lua de la aeroport. Din momentul în care se dă sentința, ai 6 sau 8 ore să te predai. Probabil mă vor lua de pe aeroport.”, a spus Dănuț Lupu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed