Daniel Oprița a rămas cu gura căscată. Nu știe nimic despre dreptul de promovare al echipei sale

Daniel Oprița a rămas cu gura căscată. Nu știe nimic despre dreptul de promovare al echipei sale.

Antrenorul a vorbit despre acest subiect după ce CSA Steaua a terminat la egalitate meciul cu Chindia Târgoviște, scor 1-1. 

Daniel Oprița mulțumit cu un punct

Antrenorul militarilor spune că este mulțumit cu punctul câștigat la Târgoviște. Oprița spune că deși a avut un buget mai mic decât sezonul trecut a reușit să facă o echipă puternică.

”La final sunt mulțumit, ținând cont când am egalat. Dacă mă iau după joc și la ce am pregătit, nu sunt mulțumit, pentru că eu zic că se putea mai mult.

Sunt bucuros că echipa a jucat fotbal. La cald, eu zic că echipa a făcut un joc bun. Eu spun că sunt jucători valoroși, cu calitate, care s-au acomodat bine. Jucătorilor străini le va lua ceva timp, dar eu cred că străinii care au intrat au făcut o partidă bună. Sunt mulțumit că au crezut până la final.

Avem cel mai bun lot, dar cum am făcut? Bugetul e mai mic decât anul trecut. Mi-ar mai trebui un jucător, dacă nu doi. Un fundaș central, dar bugetul nu îmi permite. Cred că aș fi făcut o echipă și mai bună. Am doi jucători care ar putea să vină, dar să vedem dacă se mai poate ceva”, a declarat Daniel Oprița la finalul meciului.

Ce spune antrenorul despre promovarea echipei

CSA Steaua ar fi informat Federația Română de Fotbal că își va schimba statutul, pentru a avea drept de promovare în prima ligă, dar Oprița nu știe nimic.

”Nu știu, nu mi-a spus nimeni nimic (n.red. despre dreptul de promovare). Nu prea merg la club să întreb. Trebuie să îmi văd de treabă, să motivez jucătorii, să joace, de aia au semnat. Au apărut și anul trecut, nu vreau să mai comentez. Nici eu nu știu ce am de făcut, doar că trebuie să jucăm. Nu m-a informat nimeni cu nimic”, a mai spus Oprița.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed