Dan Şucu surprinde pe toată lumea! Ce a putut să spună despre petrecăreţii de la Rapid. E răsturnare totală de situaţie

Dan Şucu surprinde pe toată lumea! S-a aflat ce a putut să spună despre petrecăreţii de la Rapid. E răsturnare totală de situaţie. Meciul cu UTA l-a făcut să uite totul pe patronul giuleștenilor.

Rapid a reușit să învingă cu 4-1 pe UTA, formația condusă de Mircea Rednic, miercuri seara, în etapa cu numărul 28 din Superliga.

Dan Şucu surprinde pe toată lumea!

Dan Șucu a fost prezent pe stadion pentru a-și încuraja echipa și a plecat fericit. Patronul giuleștenilor a declarat că a rămas uimit de golul dat de Burmaz, care „este cel mai spectaculos gol pe care l-am văzut în Giulești”.

„A trecut supărarea, sigur. Felicitări echipei adverse, la un moment dat ne-a copiat destul de clar. Felicitări! Prima felicitare pe care îmi permit să o dau este colegilor mei, antrenorii de la juniori, care acum ne pun la dispoziție un nou jucător important. Un debut excepțional. «Speedy» (Robert Bădescu) este de acum jucător de prima ligă.

Toate golurile le-au dat rapidiștii, și într-o poartă, și în cealaltă. Cel al lui Burmaz este, probabil, cel mai spectaculos gol pe care l-am văzut în Giulești.

(nr. meciul cu FCSB) Trebuie să mai reevaluăm un lucru, o vom face joi. Dacă este posibil ca meciul cu FCSB să îl disputăm pe Arena Națională. Nivelul de cerere pentru bilete depășește de 4 ori capacitatea stadionului nostru. Vom discuta intern acest lucru și vom lua o decizie. Giuleștiul este stadionul pe care îl iubim, dar să îți dezamăgești mii de suporteri care nu pot veni la meci nu are sens”, a spus Dan Șucu la plecarea din Giulești.

Ce a putut să spună despre petrecăreţii de la Rapid

Dan Șucu a vorbit și de situația în care se află Alexandru Albu și Andrei Borza din cauza sancțiunii primite. Cei doi au avut o excapadă nocturnă, în club, după înfrângerea cu Poli Iași, din etapa cu numărul 27.

Patronul giuleștenilor a declarat că, întoarcerea celor doi fotbaliști pe teren depinde în totalitate de decizia lui Cristiano Bergodi. „Au primit o amendă din partea clubului, a fost o greșeală. În ceea ce privește clipa în care se întorc în sânul echipei, decizia o va lua domnul Bergodi. Nu tăiem capul nimănui”, a mai spus Şucu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed