Dan Şucu s-a dezlănţuit! Şeful celor de la Rapid declanşează un scandal uriaş. Echipele pe care le vrea desfiinţate

Dan Şucu s-a dezlănţuit! Şeful celor de la Rapid declanşează un scandal uriaş. Echipele pe care le vrea desfiinţate omul cu banii din Giuleşti. Acesta a vorbit despre formaţiile sprijinite din bani buni care nu au suporteri.

Dan Șucu e categoric. Nu vede rostul echipelor sprijinite din bani publici care nici măcar nu au suporteri. Ar vrea desfiinţarea acestora.

Dan Şucu s-a dezlănţuit!

Dan Şucu va avea şi mai mulţi duşmani după aceste declaraţii pe care le-a făcut. Omul cu banii de la Rapid dă de pământ cu echipele care toacă bani publici şi joacă cu stadioanele goale, conform prosport.ro.

„Avem și suporteri care… Chiar și la Dinamo. În B, unde sunt, au venit 20.000 de oameni. La Rapid, a fost în B, au venit 30.000 de oameni. Că avem echipe fără suporteri e cea mai mare anomalie.

Voi ați discutat de 500.000 de unici, felicitări, grozav. Fără dânșii, voi nu existați. La mine la mobilă e la fel. Aș avea un magazin extrem de aranjat, dar n-aș avea o firmă. În România, în prima ligă, există 8 echipe care nu au fani, care nu au motive să existe.

Fanii sunt atât de puțini încât echipa nu poate să existe. O echipă fără fani înseamnă lipsă de audiență. Lipsa de audiență înseamnă că nu există resurse economice. Fără resurse economice există o performanță foarte greu de realizat sau deloc.

Vin 50 de oameni la fotbal care probabil sunt angajați ai comunității și probabil sunt și pontați la muncă. E fără sens. Noi spunem că fără banii ăia (n.r. din fonduri publice) fotbalul ar fi mai sărac. Nu cred. Eu cred că nu vedem ce pierdem. Uitați-vă la primele 6 echipe, câte din ele sunt cu bani publici”, a spus Dan Șucu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed