Dan Șucu s-a dezlănțuit! Decizii dure împotriva petrecăreților de la Rapid. Este foarte grav

Dan Șucu s-a dezlănțuit! Au fost luate decizii dure împotriva petrecăreților de la Rapid. Este foarte grav ce se va întâmpla cu jucătorii Alexandru Albu și Andrei Borza. Chiar patronul din Giuleşti ar fi luat hotărâri radicale.

Dan Șucu a luat o hotărâre drastică cu privire la Alexandru Albu și Andrei Borza. Albu și Borza au fost văzuți într-un club de lux din Iași imediat după ce Rapid a pierdut în ultimul meci. Deși erau în cantonament, cei doi au decis să încalce regulile echipei.

Dan Șucu s-a dezlănțuit!

Conform informațiilor de pe 1923.ro, Dan Șucu a decis să nu mai prelungească contractul lui Alexandru Albu. Deși negocierile erau în desfășurare de ceva vreme, acționarul majoritar al Rapidului le-a sistat după incidentul de la Iași. Prin urmare, mijlocașul în vârstă de 30 de ani va părăsi echipa în vara aceasta, când expiră actualul contract.

Albu are acum posibilitatea să meargă la CFR Cluj, căci Adi Mutu îl vrea în echipă. Rămâne de văzut dacă „Briliantul” îl va convinge pe patronul echipei din Cluj să-l cedeze pe jucător.

Sursa menționată anterior a dezvăluit și ce se va întâmpla cu Andrei Borza, adus de la Farul cu suma de 800.000 de euro. Fundașul în vârstă de 18 ani va fi reintegrat în echipă, dar a primit un avertisment de la conducere. Dacă va mai avea vreo abatere, riscă să fie exclus din lot până la finalul contractului.

Albu și Borza nu vor face parte din lotul Rapidului pentru meciul de acasă cu UTA. Partida din etapa a 28-a a Ligii 1 va avea loc miercuri, de la ora 21:00.

Neluțu Varga a admis că Adrian Mutu îl dorește pe mijlocașul de la Rapid la CFR Cluj, dar a subliniat că în prezent aceasta nu este o opțiune ce ar putea fi luată în calcul. În plus, Varga i-a comunicat lui Mutu că nu mai dorește să aducă jucători în vârstă, dat fiind că Albu a împlinit deja 30 de ani, conform Prosport.ro.

Nici vorbă să-l luăm pe Alexandru Albu! Cel puțin, deocamdată! Asta am hotărât. Știu că îl vrea Adrian Mutu la CFR Cluj, a existat o discuție în acest sens, dar nu am fost eu de acord cu această mutare.

Ne-am decis să nu mai luăm fotbaliști bătrâni, iar Mutu a înțeles situația și așa a rămas”, a spus Neluţu Varga, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed