Dan Şucu pierde o sumă mare de bani?! Afacerea sezonului din Superliga, pusă sub semnul întrebării. Anunţul impresarului

Dan Şucu pierde o sumă mare de bani?! Afacerea sezonului din Superliga, pusă sub semnul întrebării. Anunţul impresarului lui Dennis Man. Motivul pentru care nu crede în transferul atacantului.

În ultimele zile s-a vorbit de intresul pe care oficialii de la Benefica Lisabona îl au față de atacantul celor de la Rapid, însă Victor Becali a pus totul sub semnul întrebării.

Dan Şucu pierde o sumă mare de bani?!

După un sezon excepțional al atacantului la Rapid, acesta a intrat în vizorul mai multor echipe, printre care și Benefica Lisabona, echipă despre care s-a scris că ar fi pregătită să ofere 8 milioane de euro în schimbul Albion Rrahmani.

Impresarul de fotbaliști și vărul lui Gigi Becali, Victor Becali, a vorbit despre speculațiile unui posibil transfer al atacantului. Acesta a pus sub semnul întrebării supozițiile făcute în ultima perioadă.

„Citeam despre Benfica, că ar fi dispusă să dea 8 milioane pe Rrahmani. Păi, cui i-a spus Benfica că vrea să de 8 milioane? Astea sunt supoziții, sunt speculații. În momentul ăsta, nicio echipă nu discută de bani. Sigur, că discută cu echipele, că se interesează de jucători”, a declarat Victor Becali, pentru digisport.ro.

Albion Rrahmani are o cotă de piață de 2.3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed