Cristiano Bergodi îşi pierde vedeta! Dezvăluiri de ultimă oră despre mutarea jucătorului. Dan Şucu dă marea lovitură

Cristiano Bergodi îşi pierde vedeta! Dezvăluiri de ultimă oră despre mutarea jucătorului. Dan Şucu dă marea lovitură. Sunt amănunte extrem de importante care ies la iveală despre transferul lui Albion Rrahmani.

Cristiano Bergodi este aproape de a-şi pierde cel mai eficient jucător. Daniel Niculae a făcut anunţul în presa din Portugalia despre transferul lui Albion Rrahmani.

Cristiano Bergodi îşi pierde vedeta!

Dan Şucu cere 11 milioane de euro pentru a-l ceda pe atacantul cel mai prolific din lot. „Am auzit ceva despre interesul celor de la Benfica pentru Rrahmani, dar nu am avut nicio discuție cu clubul. Am fost abordați de alte cluburi care ne-au întrebat despre el, dar nu știu dacă interesul lor este unul serios.

Rrahmani este un jucător interesat și ne-au căutat mai multe cluburi. (n. red. despre transferul de 8.000.000€) Depinde de situație”, a spus Niculae, conform ojogo.pt.

Albion Rrahmani este aproape de transferul carierei şi poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Superliga. Transferat cu 600.000 de euro de la Ballkani, atacantul kosovar în vârstă de 23 de ani a înscris pe bandă rulantă în tricoul Rapidului. Are 14 goluri şi 3 pase decisive în 16 apariţii din campionatul României.

Dan Şucu şi-ar dori să primească minim 8 milioane de euro pe jucător. Însă pe lângă Benfica, kosovarul e dorit şi de Aston Villa. Preţul ar putea creşte considerabil, până la 15 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed