Dan Şucu îşi calcă pe suflet! I-a decis deja soarta lui Marius Şumudică. Anunţ clar al oficialului de la Rapid

Dan Şucu îşi calcă pe suflet. I-a decis deja soarta lui Marius Şumudică. Anunţ a fost făcut de un oficial de la Rapid.

Giuleștenii au rămas fără antrenor după ce Cristiano Bergodi a fost dat afară în urma rezultatelor slabe din play-off. Interimatul până la vară este asigurat de Bogdan Lobonț. 

Dan Şucu I-a decis  soarta lui Marius Şumudică

Giuleștenii caută antrenor pentru sezonul viitor, și multe voci susțin că Marius Șumudică este cea mai bună variantă. Tehnicianul este liber de contract după ce a plecat de la Gaziantep și deși a avut mai multe oferte în ultima perioadă le-a refuzat pe toate.

Marius Șumudică a anunțat că în această săptămână va purta cel mai probabil o discuție cu șefii de la Rapid. Daniel Niculae, președintele clubului, spune că cel mai probabil Șumudică va sta pe banca giuleștenilor din această vară.

„Bogdan e antrenorul nostru până la finalul campionatului. În funcție de locul de la final, vom decide dacă vom continua cu el sau nu.

Din punctul meu de vedere, probabil că Șumi e cea mai bună soluție în acest moment pentru Rapid. E o variantă foarte bună, e un rapidist convins și a câștigat campionatul. Sunt convins că poate face o treabă foarte, foarte bună.

Vom avea o ședință la finalul campionatului și vom vedea. Totul e pe repede înainte, da, dar timpul nu este de partea noastră”, a declarat Daniel Niculae la Digi Sport.

Antrenorul în vârstă de 53 de ani și-ar dori să antreneze echipa sa de suflet. 

„Prioritatea pentru mine este străinătatea. Dar dacă s-ar pune în discuție o șansă de a antrena Rapidul, este clar că nu s-ar pune problema!

Nu se pune problema banilor, a nimic! Pentru mine, Rapid este tot ceea ce îmi doresc în lume, echipa pe care o iubesc de la 5 ani. Niciodată nu aș putea întoarce spatele acestei echipe. Niciodată, este prioritar”, declarat Șumudică, imediat după demiterea lui Cristiano Bergodi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed