Cristiano Bergodi, dat afară?! Dan Şucu i-a decis soarta italianului. Anunţ clar al şefilor de la Rapid

Victor Angelescu, acționarul minoritar al celor de la Rapid, a făcut anunțul despre potențiala demitere a lui Cristiano Bergodi, din funcția de antrenor al formației. Oficialul echipei de lângă Podul Grant a dezvăluit, cu exactitate, momentul în care italianul va pleca din Giulești.

Sub comanda lui Bergodi, Rapid a încasat trei eșecuri nesperate, în cadrul primelor trei etape din play-off-ul competiției interne. Echipa traversează o perioadă nefastă, după ce și-a pierdut orice șansă la titlul de campioană a României.

I-au decis soarta lui Cristiano Bergodi!

Angelescu a recunoscut faptul că postul antrenorului italian se află în pericol, mai ales că Bergodi pierde din credibilitate în vestiarul alb-vișiniilor. Rapid nu a mai înregistrat victorie de la ultimul derby al sezonului regular, 4-0, contra FCSB-ului.

„Dacă nu se va îndeplini obiectivul, normal că ne vom gândi la schimbare pentru că va fi un an total ratat și atunci ar fi greu să mergem și anul următor în condițiile în care nu ne-am atins obiectivele din acest an!”, a declarat Victor Angelescu, la DigiSport.

Principalul obiectiv al celor de la Rapid, în prezent, este clasarea pe unul dintre primele trei poziții ale clasamentului din Superliga. Giuleștenii se află, actualmente, pe locul patru în ierarhie, la 13 lungimi în spatele liderului FCSB.

Bergodi a semnat cu echipa patronată de către Dan Șucu în luna iulie a anului 2023. A pregătit jucătorii pentru 36 de partide și a reușit să înregistreze o medie de 1,67 puncte/joc.

În cadrul etapei #4 din play-off, Rapid se va duela cu Sepsi Sf. Gheorghe, partida fiind programată pe data de 15 aprilie, de la ora 20.30.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed