Dan Şucu face mişcarea momentului! Numire importantă la Rapid. Mutarea este oficială

Dan Şucu face mişcarea momentului! Numire importantă în Giulești. Rapidul are un nou director executiv. Mutarea este oficială și a fost anunțată de oficialii clubului pe pagina oficială.

Rapid are un nou director executiv. Clubul l-a pus în funcție pe Marian Mihail, care până acum a condus departamentul juridic al echipei.

Dan Şucu face mişcarea momentului!

Marian Mihail, care a lucrat timp de şapte luni ca membru executiv la Charlton Athletic, în Championship, își dorește o creștere semnificativă pe partea administrativă a clubului.

„Suntem încântaţi să vă anunţăm că Marian Mihail este noul Director Executiv al clubului nostru. Marian Mihail aduce o vastă experienţă în management şi leadership. Înainte de a ocupa actuala funcţie, Marian a condus departamentul juridic al clubului, venind la Rapid în 2021.

Marian Mihail are parte de tot sprijinul nostru, suntem încrezători că această numire va avea un impact pozitiv şi că împreună vom face lucruri extraordinare!”, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului.

„Trebuie să ţinem pasul!”

„Le mulţumesc acţionarilor pentru şansa oferită de a face acest pas în faţă în cadrul clubului! Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt simple: echipa din spatele echipei trebuie să lucreze şi ea la cel mai înalt nivel. Cresc investiţiile în latura sportivă, cresc şi aşteptările în latura administrativă. Trebuie să ţinem pasul!”, a declarat directorul executiv al Rapidului.

Marian Mihail a obținut în 2014, la Institutul Johan Cruyff, diploma postuniversitară în Management Sportiv.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed