Dan Șucu, de nerecunoscut! Imagini incredibile cu şeful celor de la Rapid. Ce a făcut după ce l-a numit pe neil Lennon / Foto

Dan Șucu, apariție de nerecunoscut! Imagini incredibile cu şeful celor de la Rapid pe terenul de tenis. Ce a făcut omul de afaceri după ce l-a numit pe Neil Lennon antrenorul echipe pe care o conduce.

După ce au terminat play-off-ul de coșmar și au găsit antrenor pentru sezonul viitor, Dan Șucu a decis să se relaxeze. Patronul giuleștenilor a mers pe terenul de tenis unde a jucat un meci împreună cu un prieten.

Dan Șucu, apariție de nerecunoscut!

Giuleştenii au terminat campionatul pe locul 6, după o serie de opt înfrângeri din zece meciuri. Nimeni nu se aștepta la o evoluție atât de slabă în play-off-ul Superligii.

Finanțatorul vișiniilor, a avut o perioadă agitată în care a schimbat conducerea tehnică a clubului. L-a adus pe banca tehnică pe nord-irlandezul Neil Lennon, un antrenor cu un trecut important. Prin metodele lui de antrenament speră să pună pe picioare echipa în campionatul următor.

După ce s-a liniștit, Şucu a ales să facă sport. Acesta a mers la tenis unde a fost surprins, conform fanatik.ro în timp ce juca un meci. A trăit la intensitate maximă fiecare punct exact ca la fotbal. Își dorește să învingă toti adversarii cu care joacă fără să facă economie la efort.

Sursa foto fanatik.ro

Forma s-a fizică este una foarte bună, lucru care îi permite să alerge mult.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed