Dan Şucu face anunţul nopţii! Ce a spus despre noul antrenor al celor de la Rapid: ‘Semnăm contractul şi îl vom prezenta’ + Ce spune despre victoria cu FCSB

Dan Şucu face anunţul nopţii! S-a aflat ce a spus despre noul antrenor al celor de la Rapid. După un interimat al lui Bogdan Lobonţ, pe banca giuleştenilor va veni Neil Lennon. Patronul rapidist a dat toate detaliile.

Dan Şucu a spus cum l-a adus pe noul antrenor la Rapid. Spune că nu salariul a fost problema. Lennon a vrut să vadă ce investiţii se fac la Rapid.

Dan Şucu face anunţul nopţii!

„Ştim că mâine semnăm contractul şi marţi îl vom prezenta. Bogdan va rămâne în club. Dânsul nu a negociat nimic special pentru dânsul. Nu a fost interesat de suma pe care să o încaseze, doar să vadă că suntem dispuşi să investim. Cu siguranţă vor veni jucători”, a spus Dan Şucu, la finalul meicului dintre Rapid şi FCSB, scor 2-0.

Chiar dacă Rapid a terminat ultima în play-off-ul de Superliga, Şucu era bucuros pentru victoria contra celor de la FCSB. Giuleştenii sunt ultimii în play-off, cu o linie de clasament goraznică. 8 înfrângeri, un egal şi o victorie. A ratat nu doar podiumul, ci şi calificarea într-o cupă europeană. „Nu am mai plecat de vreo 2 luni mai liniştiţi de aici. Nprmal că îndulceşte această victorie”, a mai spus Şucu, după victoria contra celor de la FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed