Dan Șucu a dat marea lovitură! Afacere uriașă pentru șeful din Giulești. Ce sumă de bani este pusă în joc

Dan Șucu a dat marea lovitură! Șeful din Giulești a decis să se implice într-un nou proiect și este dispus să investească o sumă uriașă de bani. 

Dan Șucu a dat marea lovitură

Dan Șucu a decis să investească 150 de milioane de euro în imobiliare. Este vorba despre un nou ansamblu de locuințe de lux în zona Străulești. Conceptul este realizat împreună cu un renumit birou de arhitectură din Londra.

Infinity Nord se va întinde pe un teren de 44.000 de metri pătrați, având o suprafață totală construibilă de 125.000 mp. Se vor construi 1.250 de apartamente, spații de retail, facilități medicale și de educație.

”Am crezut de la început în potențialul de reconversie a zonei și am redat toate calitățile sale într-un proiect rezidențial matur, sustenabil și de anvergură, capabil să răspundă generațiilor actuale și viitoare de locuitori.

Avem convingerea că, prin viziunea noastră și strategia de dezvoltare pe termen lung, Infinity Nord va fi o zonă premium de locuit, dar mai mult decât atât, o destinație pentru nordul Capitalei”, a declarat Șucu, fondator și acționar al grupului Mobexpert, conform wall-street.ro.

Proiectul va fi demarat în această toamnă și ar trebui să fie finalizat în 2030. Designul și arhitectura au fost inspirate din simbolul infinitului al lui Constantin Brâncuși.

„Simbolul infinitului oferă proiectului Infinity Nord o însemnătate aparte, forma acestuia fiind sursă de inspirație pentru modul în care au fost gândite și interconectate spațiile publice și semi-private din întreg complexul. Locuitorii și vizitatorii se pot plimba prin spații verzi, piețe și bulevarde sau se pot bucura de sculpturi supradimensionate în timp ce admiră peisajul”, a explicat Chiara Braida, design manager Design International.

Dan Șucu deține în acest moment peste 30 de afaceri în mai multe domenii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed