Dan Petrescu se va enerva cumplit! Anunţ sfidător despre vedeta de la CFR Cluj. Mihai Stoica nu s-a mai abţinut

Dan Petrescu se va enerva cumplit! Anunţ sfidător despre vedeta de la CFR Cluj. Mihai Stoica nu s-a mai abţinut. Oficialul campioanei a vorbit despre vedeta celor de la CFR Cluj, Philip Otele.

Dan Petrescu a revitalizat-o pe CFR Cluj. A terminat Superliga pe locul 2, după 5-1 cu Farul. Astfel, echipa din Gruia şi-a asigurat locul în Conference League.

Dan Petrescu se va enerva cumplit!

Echipa lui Dan Petrescu şi-a luat revanşa în faţa Farului lui Gică Hagi pentru umilința de la Ovidiu . În urma acestei victorii, ardelenii și-au asigurat locul secund în play-off-ul de Superliga și vor evolua sezonul viitor în UEFA Conference League.

Clujenii aveau nevoie de victorie pentru a încheia sezonul pe locul secund în clasament. La finalul meciului, Mihai Stoica a vorbit despre Philip Otele, care a marcat al 18-lea gol în campionat și l-a egalat pe Florinel Coman, în topul golgeterilor din Superliga. Stoica a amintit meciul direct dintre FCSB și CFR Cluj, când nigerianul a fost ținut din scurt de către Vali Crețu.

”Otele nici nu îmi place. Ce, trebuie să spun că îmi place? Mie nu îmi place. De ce mi-ar plăcea? Să fie sănătos, mie nu îmi place. Ce pot să fac?

La cel mai important meci al lor la care puteam să fim opriţi, Creţu l-a demontat. Îmi plac alţi jucători, nu îmi place Otele. Nu spun că nu e un jucător bun, dar de la CFR îmi place Tachtsidis”, a declarat Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed