Dan Petrescu nu se dezminte! Ce a putut să spună despre FCSB. A schimbat tactica la CFR Cluj + Anunţ despre Juan Bauza şi William Baeten

Dan Petrescu nu se dezminte! S-a aflat ce a putut să spună despre FCSB. A schimbat tactica la CFR Cluj. După un sezon în care a lipsit de la echipă, antrenorul a revenit în Gruia, dar şi vechile sale obiceiuri.

Dan Petrescu se lamentează că nu are la CFR Cluj aceleaşi condiţii pe care le oferă Gigi Becali la FCSB.

Dan Petrescu nu se dezminte!

Mai mult, Dan Petrescu spune că mutările lui Juan Bauza şi Wlliam Baeten sunt departe de a fi realizate. „Deocamdată nu sunt ai noștri, sunt ai Craiovei. N-a fost dorința mea, ci a patronului de la Craiova. M-a sunat și mi-a spus.

Patronul lor asta dorește, ori să-i țină, ori să-i dea la noi. Rămâne de văzut. Dacă vor și ei să vină, că nu vreau jucători care nu-și doresc. Trebuie să vorbesc și eu cu ei. Și dacă îmi dau încredere că vor să vină la noi, atunci da, aș fi de acord. Dar trebuie să știu că nu vin aici în vacanță”, a spus Petrescu.

Antrenorul celor de la CFR Cluj spune că FCSB este favorită la titlul în Superliga. Asta pentru că ar face transferurile pe care echipa din Gruia nu le poate perfecta. Asta după ce Gigi Becali spusese că va avea meciuri tari cu formaţia clujeană. „Îi mulțumesc pentru laudă, dar știți cum e cu laudele astea. Noi vrem să ne facem treaba cât mai bine. Știu că presiunea este mai mare că am venit eu. Dar suntem conștienți că ei au un lot foarte bun. Am văzut că cheltuiesc foarte mulți bani.

Noi nu ne permitem, CFR nu poate să dea 1,3 milioane de euro pe un jucător. Nu a făcut asta niciodată sub comanda mea. Dacă ei își permit să dea așa mult, normal că sunt favoriți și în sezonul următor. Sunt campioni, au câștigat titlul cu 5 etape înainte, s-au întărit, Gigi are tot dreptul să zică ce vrea”, a spus antrenorul.

Nu s-a oprit aici. „Otele, pe care îl văd ca unul dintre cei mai buni din România, are niște oferte și zilele acestea se va decide ce va face. Clubul are nevoie de bani și dacă vine o ofertă foarte bună, sigur va pleca. Eu, ca antrenor, mi l-aș dori, dar dacă el află de o ofertă mai bună va trebui să plece. Prefer să iau un jucător care vrea să joace aici”, a încheiat tehnicianul clujenilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed