Ce se întâmplă cu Juan Bauza și William Baeten. Dan Petrescu a spus clar. Răsturnare de situație în cazul transferului acestora

Juan Bauza și William Baeten încă nu și-au da acordul pentru transferul la CFR Cluj. Dan Petrescu a mărturisit că transferul este departe de a se finaliza. Antrenorul vrea sa se asigure că cei doi jucători de la FCU Craiova vor să joace fotbal.

Adrian Mititelui a confirmat că s-a înteles cu Neluțu Varga pentru a-i da pe Juan Bauza și William Baeten la CFR Cluj, sub formă de împrumut.

Ce se întâmplă cu Juan Bauza și William Baeten

Însă, lucrurile nu sunt chiar așa cum pare. Dan Petrescu a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că cei doi forbaliști încă nu și-au dat acordul pentru un transfer.

„Bauza nu este jucătorul lui CFR, este jucătorul Craiovei și n-am ce să zic de el. Nu e jucătorul nostru! Nu e nicio înțelegere. El trebuie să vină la pregătire. Patronul Craiovei atât dorește – ori să-i țină, ori să-i dea la CFR împrumut.

N-a fost dorința mea, a fost dorința dânsului, el m-a sunat. Acum rămâne de văzut ce vrea jucătorul sau jucătorii. Dacă nu vor să vină, e clar că nu-mi doresc jucători care nu vor să vină.

Trebuie să vorbesc și eu cu ei. Dacă îmi dau încredere că vor să vină, atunci da, dar Bauza e jucătorul Craiovei. În cazul lui Baeten e la fel. Ei trebuie să meargă la echipa lor.

Patronul lor le va propune cred să meargă la CFR Cluj, după care mă vor suna, duminică sau luni. Vedem ce decizie se ia și ce vor și ei. Eu vreau să știu că acești jucători nu vin aici în vacanță”, a spus Dan Petrescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed