Dan Petrescu nu mai suportă! Anunţul de care se temeau şefii de la CFR. ‘Nu vreau să mă gândesc ce se va întâmpla’

Dan Petrescu a rămas fără opțiuni! Antrenorul campioanei României nu este mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție, mai ales pe compatriment ofensiv. Formația din Gruia a rămas descoperită chiar și după perioada de mercato, iar la capitolul atacanți, „Bursucul” nu are prea multe opțiuni.

CFR Cluj a refuzat în această iarnă un atacant trecut pe la Manchester City. Este vorba de brazilianul Jo, care ar fi putut să fie măcar un plan B pentru formația clujeană.

Dan Petrescu cere întăriri

Dan Petrescu cere întăriri pe plan ofensiv. Debelijuh este accidentat de câteva luni, iar Malele a solicitat să fie lăsat să plece de la echipă. Astfel, pe plan ofensiv, CFR se mai poate baza pe Anton Maglica, Rangelo Janga Emmanuel Yeboah și Daniel Bîrligea.

Cu toate acestea, „Super Dan” anunță că mai are nevoie de cel puțin un fotbalist în acea zonă a terenului.

„Mi-aș dori (n.r jucători ofensivi în probe), dar nu cred că găsim jucători liberi. Mi-aș dori foarte mult un jucător de atac. Nu vreau să mă gândesc ce se va întâmpla când vor veni de la națională jucătorii.

Doi atacanți în plus ar fi făcut bine. Acum, în opinia mea, încă suntem descoperiți în zona de atac, cel puțin un jucător”, a spus Dan Petrescu, după meciul cu Rapid.

Dan Petrescu a fost foarte dezamăgit de prestația jucătorilor săi din a 2-a repriză a partidei cu Rapid, încheiată la egalitate 2-2.

„Știam că așa e înainte de pauză, așa e mereu, nici nu mai vreau pauză. Se duc la națională vedetele noastre și uită să mai joace. Dacă era spiritul bun… Fiecare se gândește la ce trebuie să facă, nu la meci. Băieții au fost cu capul în nori, mai ales cei patru fundași. Cei patru fundași trebuie să-și asume.

Singurul care a intrat bine a fost Braun. Restul, foarte, foarte slabi, nu merită la națională niciunul. Nu știu ce are Camora, are ruptură, nu știu. A jucat puțin accidentat și s-a văzut”, a mai spus Dan Petrescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed