Dan Petrescu joacă tare! Lovitura finală pentru Neluţu Varga. Negocieri cu scandal în Gruia + Se face rocada cu Edi Iordănescu?

Dan Petrescu joacă tare! Este lovitura finală pentru Neluţu Varga. Urmează negocieri intense în Gruia care s-ar putea lăsa cu un scandal uriaş. Şi fostul antrenor al ardelenilor, Marius Şumudică, a plecat cu scandal de la CFR.

Neluţu Varga nu-l mai vrea pe Dan Petrescu la CFR Cluj, dar nici nu se gândeşte să îi plătească cei 400.000 de euro despăgubiri. De partea cealaltă, antrenorul e de neclintit. Nu renunţă la niciun euro şi are şi un as în mânecă.

Dan Petrescu joacă tare!

Dan Petrescu ar putea pleca pe cai mari de la CFR Cluj. Dacă Varga vrea să-l dea afară trebuie să îi plătească 400.000 de euro şi antrenorul nu va sta prea mult timp fără serviciu. Edi Iordănescu are rezultate proaste la echipa naţională, iar un eşec în Finlanda ar umple paharul. Deşi oficialii FRF au spus că Iordănescu Jr. rămâne, dacă naţionala nu prinde unul din primele două locuri în grupa de Liga Naţiunilor se poate rupe contractul fără probleme cu actualul selecţioner.

Astfel, Dan Petrescu ar putea să-şi îndeplinească visul şi să antreneze naţionala. La finalul anului trecut a fost aproape de a deveni selecţioner, dar clauza de reziliere din contractul cu CFR l-a oprit. Cei de la FRF i-ar fi pregătit chiar şi clipul de prezentare, dar totul a picat în ultimul moment după ce Varga l-a blocat în Gruia.

Se face rocada Petrescu – Edi Iordănescu?

De partea cealaltă, Edi Iordănescu ar putea să revină în Gruia. S-ar face rocada cu Dan petrescu pe axa CFR echipa naţională. Şi Iordănescu Jr mai are de demonstrat în Gruia după două mandate scurte. Ar fi şi momentul oportun pentru ca acesta să-şi relanseze cariera după rezultatele proaste de la echipa naţională.

Totuşi, Edi Iordănescu nu este singur în lupta pentru un loc pe banca CFR-ului. S-a zvonit că şi Cosmin Contra, liber de contract după ce a fost dat afară de la arabi, este printre preferaţii lui Neluţu Varga. Cea mai proastă veste pentru fanii celor de la CFR este că jocul echipei nu se va schimba.

Dan Petrescu este un împătimit al jocului defensiv, dar nici viitorii săi posibili înlocuitori nu sunt diferiţi deloc. Edi Iordănescu a fost dat afară de Gigi Becali, de la FCSB, tot din cauza jocului defensiv. Dacă echipele lui Iordănescu Jr marchează un gol apoi îngheaţă jocul, precum Dan Petrescu. Nici Cosmin Contra nu e vreun împătimit al jocului ofensiv. Mai mult, acesta este cunoscut pentru mandatele scurte pe care le-a avut la mai toate echipele antrenate. Cel mai mult a stat la echipa naţională, timp de doi ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed