Dan Petrescu îi dă afară pe toţi! Anunţ radical al antrenorului de la CFR Cluj. A spus totul după ultimul meci

Recent venit pe banca ardelenilor, Dan Petrescu îi dă afară pe toţi! Anunţ radical al antrenorului de la CFR Cluj vizează jucătorii pentru sezonul viitor. Acesta a spus totul după ultimul meci.

Dan Petrescu a revenit pe banca tehnică a CFR-ului și anunță schimbări majore la echipă. Din sezonul următor vor avea loc noi modificări la nivelul lotului. Ardelenii vor să se bată la titlu anul viitor.

Dan Petrescu anunță schimbări majore!

CFR Cluj a învins Farul cu 5-1 în ultima partidă din play-off-ul Superligii. Tehnicianul a anunțat că va vinde mulți jucători în această vară. Pentru ardeleni, obiectivul din sezonul viitor este câștigarea titlului. Pentru a obține această performanță, este nevoie de un lot foarte puternic.

„Fiecare jucător este de vânzare, dar sper să nu se întâmple ce s-a întâmplat anul trecut, să nu plece jucători în timpul campionatului, la anul va fi o luptă incredibilă, vom lupta pe două fronturi, trebuie să avem şi puţin noroc, cum am avut azi”, a declarat Dan Petrescu, la finalul meciului.

CFR Cluj a terminat pe locul doi campionatul şi va juca în Conference League. Farul a avut un parcurs slab și a obţinut un singur punct în ultimele patru meciuri. A primit 14 goluri şi a marcat 6. CFR şi-a luat revanşa în fața constănțenilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed