Dan Petrescu a răbufnit în direct! A spus motivul pentru care a lipsit de la Buzău și a întrebat: `Cum să fiu calm când mă înjură toată țara?`

Dan Petrescu n-a stat pe bancă în ultima etapă cu FCSB, jucată la Buzău. Și s-au făcut tot felul de scenarii și speculații vis-a-vis de motivul care l-a împiedicat să își facă jocul. Că ar fi absentat motivat, adică antrenorul CFR-ului ar fi căpătat un virus și a avut gâtul umflat, sau că, pur și simplu, n-ar mai fi vrut să apară în fața fanilor FCSB după așa-zisele înjurături de la petrecerea de titlu.

„Eu eram pe acolo cu băieții. Vă dați seama… că e ceva de Steaua, eu nu pot să zic nimic. Eu am fost căpitan la Steaua, am jucat, tribuna a fost făcută cu banii luați pe mine. Eu am făcut istorie, am jucat finala de Liga Campionilor la Steaua. Am fost căpitan de echipă, am fost golgheterul României la Steaua.

Dar vreau și eu să îmi spuneți de ce Dan Petrescu este înjurat pe toate stadioanele? Non stop. Mi-au luat familia, nevestele, mama, mă înjură din minutul 90. Eu mi-am dat viața pentru țară, am făcut istorie și toată lumea mă înjură. De ce? Sunt invidioși.”, a ținut Petrescu să lămurească problema în direct la Digisport.

”În țara asta, toți au boală pe mine!”

”Eu mi-am dat viață pentru țara asta. De ce să fiu înjurat? Nu le arăt cu degetul, nu fac nimic, nu mă cert cu ei și mă înjură non stop. Am antrenat în Polonia, am jucat fotbal în Italia, în Anglia și nu m-a înjurat nimeni. De când m-am întors în România, parcă sunt în altă lume.

Cum să fiu calm, daca toată țara mă înjură? Am și eu dreptate? Trebuie să mă înțelegeți de ce am reacțiile pe care le am. Trebuie să mă înțelegeți. În loc să se concentreze la echipa lor, ei mă înjură pe mine. Singurul motiv pentru care nu am fost la Buzău este că abia mai vorbesc și că sunt foarte răcit.

Ce ar fi stadionul lui Liverpool să îl înjure pe Guardiola? Noi în ce țară suntem? Într-o țară în care nu respectăm pe nimeni. Eu le reproșez celor care mă înjură non stop, fară motiv. Și la Unirea Urziceni mă înjurau aia non stop. În țara asta, toți au boală pe mine.

La Voluntari, era unul singur și m-a înjurat tot meciul. Erau bodyguarzii și nu îi făceau nimic. Le-am zis, băi, luați-l, bai, că mă înjuta tot meciul, nu pot să mă concentrez”, a mai spus antrenorul campioanei.

„În momentul când am câștigat meciul cu Craiova, nu mai știu ce am făcut. Ia, puneți-vă în locul meu, să vedeți ce presiune a fost de vreo două luni încoace. Vă jur că nu mai știu ce am declarat.

Trei zile am dansat. Eu, care nu beau și nu pierd nopți… nu am făcut față. De aia m-am și îmbolnăvit”, a completat Petrescu. Iar mai apoi a limpezit apele și în ceea ce privește ofertele care vin pe numele său. „Am avut oferte de 4 milioane de euro, dat mai am doi ani de contract. Plec doar dacă mă dau afară. Vreau să rămân la CFR, mă simt bine acolo.”, a mai spus Super-Dan la Digisport.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

  1. Dane,tu ai drumul tău și valoarea ta, ignoră panaramele care te critică.
    Capul sus și DOAMNE AJUTĂ ,te îndeamnă un RAPID-ist bătrân.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed