Dan Petrescu a primit ordin! Jucătorul din Superliga care poate ajunge la CFR Cluj. Trebuie să fie pe lista de priorităţi

Dinamo s-a impus în fața celor de la Csikszereda, în cadrul turului barajului de menținere/promovare în Superliga, scor final 2-0! Prestația câinilor a fost analizată, în detaliu, de către mai mulți reprezentanți ai fotbalului românesc, printre care și Basarab Panduru.

Fostul jucător a subliniat prestația lui Hakim Abdallah, atacantul celor de la Dinamo, în vârstă de 26 de ani. Panduru l-a propus pe acesta la CFR Cluj, fiind sigur de faptul că stilul de joc al fotbalistului din Madagascar s-ar ”pupa” cu cerințele și standardele impuse de către Dan Petrescu.

Jucătorul de la Dinamo care ar putea ajunge la CFR Cluj!

Panduru l-a sfătuit pe Dan Petrescu să-l transfere pe Hakim Abdallah, nu pe Pavol Safranko, care și-a încheiat, recent, colaborarea cu cei de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Venit în vară la Dinamo, Abdallah a bifat 39 de meciuri pentru „câini” și și-a trecut în cont nu mai puțin de cinci goluri și două pase decisive.

„Mă uitam la Abdallah. Crezi că e jucător de CFR Cluj? Eu l-aş lua pe Abdallah, nu pe Safranko!

Joacă şi bandă pentru că are viteză, dar joacă şi vârf. Joacă şi extremă dreaptă, iar acolo îl ai pe Deac. Te baţi cu Deac. Uite, un atac Abdallah – Bîrligea – Otele crezi că arată rău?”, a spus Basrab Panduru, la OrangeSport.

Același Panduru a discutat și despre situația lui Denis Politic. Fostul fotbalist consideră că extrema în vârstă de 24 de ani și-ar dori să prindă un transfer la o altă echipă.

„Cred că nu-i mai vine să mai fie la Dinamo şi în sezonul următor. El acum joacă fotbal, mereu am spus că are calitate, ia mingea, nu cade, joacă fotbal. Nu face precum alţi jucători, care cad. Al doilea a fost uimitor. Se vede că omul are calitate.

24 de ani are? Mi se pare că trebuie să joace în play-off. Nu ştiu ce contract are. Politic, dacă ar putea, cred că s-ar duce în altă parte. Dinamo să ceară pentru Politic exact cât s-a cerut pentru Ştefănescu acum doi sau trei ani, adică 3-500.000 de euro.

Eu cred că pleacă. Vom vedea. Acum aude şi el de «grăsanele» alea de contracte. Politic îi datorează ceva lui Dinamo, dar i-a şi dat înapoi!”, a mai declarat Basarab Panduru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed