Dan Petrescu a dat lovitura verii! Jucătorul care tocmai a semnat cu CFR Cluj. Este oficial

CFR Cluj a anunțat transferul definitiv al fundașului Anton Kresic! În sezonul precedent, stoperul a evoluat sub formă de împrumut la HNK Rijeka. În data de 19 iulie 2023, croatul a fost cedat sub formă de împrumut echipei ardelene.

CFR Cluj a beneficiat de opțiunea unui transfer definitiv în vara acestui an. Prin urmare, formația proaspăt preluată de către Dan Petrescu a materializat transferul celui care a reușit să bifeze 33 de partide în tricoul clujenilor.

Jucătorul care tocmai a semnat cu CFR Cluj!

„Cluburile CFR 1907 Cluj şi HNK Rijeka au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundaşului Anton Kresic în Gruia. Anton, îţi urăm mult succes în continuare alături de noi!”, se menționează pe site-ul cfr1907.ro.

De-a lungul acestei pauze competiționale, CFR Cluj a realizat patru transferuri, și anume, mijlocaşul Andrei Artean, fundaşul dreapta Armend Thaqi (FC Ballkani), fundaşul stânga Simao Rocha (Pacos de Ferreira) şi fundaşul Anton Kresic (Rijeka).

Pe de altă parte, gruparea clujeană și-a luat la revedere de la Cristian Manea, Filippo Falco, Omar El Kaddouri, Petar Mamic, dar și de la portarii Cătălin Căbuz şi Cristian Bălgrădean.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed