Cuvinte dure la adresa lui Ianis Hagi! Ce îi lipseşte tricolorului pentru a ajunge un jucător mare. Gică Hagi se va enerva cumplit

Gică Craioveanu, cuvinte extrem de dure la adresa lui Ianis Hagi! Legenda Universității Craiova a analizat evoluțiile tricolorului și a spus clar ce îi lipsește pentru a se afirma în fotbalul internațional.

Ianis Hagi, în permanență umbrit de reputația tatălui său! Comparație de ultim moment între jucătorul lui Alaves și Regele fotbalului românesc.

Cuvinte dure la adresa lui Ianis Hagi!

Fost coleg cu Gică Hagi sub tricolor, Gică Craioveanu și-a permis să facă o paralelă între generații! Fosta legendă a Universității Craiova admite fără sfială faptul că Ianis Hagi este lipsit de acea rupere de ritm care l-a făcut pe Gică Hagi actual lider al Generației de Aur.

Totuși, fostul tricolor admiră modul în care jucătorul celor de la Deportivo Alaves șutează la poartă.

„(Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?) Plecarea aia. Ruperea aia de ritm. Pentru că la poartă trage bine, loveşte bine mingea, are viziune în joc, dar n-are frânele şi plecarea aia a lui Gicanu. Nu, ambiţia nu. N-are cum să o aibă.

Acum, că suntem între doi prieteni şi nu ne aude nimeni, spune-mi şi mie, dumneata, cinci jucători cu părinţi bogaţi care au ajuns top, top. Mi-au copiat vorba câţiva. Foame de trofee, performanţă… exact. Sunt realităţi! Vialli, Conte… sunt excepţii foarte mici şi foarte puţine, iar singurul fotbalist mai mare decât taică-su e Maldini. Paolo, mai mare decât taică-său, Cesare!”, a declarat Gică Craioveanu, la Un Podcast.

Reacția selecționerului, după ce a fost tras la răspundere de către Rege

Gică Hagi s-a declarat nemulțumit de faptul că selecționerul nu i-a acordat mai multe minute de joc mijlocașului din La Liga, în cadrul amicalelor naționalei cu Irlanda de Nord și Columbia.

Edi Iordănescu ar fi dezbătut subiectul, în cadrul unei ședințe de grup la Federație.

„Sunt foarte interesat de ce spune fostul mare fotbalist Gică Hagi. Sunt la fel de interesat de ceea ce spune actualul antrenor Gică Hagi. Nu sunt deloc interesat de ce spune părintele Gică Hagi.

Dacă mă apuc să ascult părerile părinților tuturor fotbaliștilor de la națională, aș avea parte de mult stres și puțină obiectivitate. Am mare încredere în calitățile lui Ianis. Sunt mulțumit și fericit pentru cum a intrat în cele două jocuri.

Sunt foarte trist de fiecare dată când nu primește șanse la club. Îmi doresc o relație corectă și sinceră cu el, așa cum am cu toți fotbaliștii mei. Însă, această relație poate funcționa în doi, nu în trei!”, ar fi spus Edi Iordănescu, după declaraţiile lui Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed