Edi Iordănescu, dat de gol! Care va fi soarta lui Ianis Hagi. Planul selecţionerului, devoalat de Anghel Iordănescu

Edi Iordănescu, dat de gol! Care va fi soarta lui Ianis Hagi. Planul selecţionerului, devoalat de Anghel Iordănescu. Tatăl actualului antrenor al echipei naţionale a vorbit despre planurile dinaintea EURO 2024.

Anghel Iordănescu a vorbit după meciul dintre România și Columbia, scor 2-3, disputat pe stadionul ”Metropolitano” din Madrid.

Edi Iordănescu, dat de gol!

Jucătorul împrumutat de Rangers la Alaves până la finalul sezonului a intrat pe teren în minutul 57 și a reușit să înscrie primul gol al României. Anghel Iordănescu a fost întrebat dacă Ianis Hagi merită să fie la EURO 2024. Fiul lui Gică Hagi a marcat cu Columbia și a făcut un joc bun din postura de rezervă.

”Spuneam mai devreme că nu ar fi corect faţă de selecţioner să spun cine să plece și cine să stea acasă. Nici nu aş vrea să comentez ce spune Gică Hagi. Eu cred că, în momentul de faţă, selecţionerul ce a făcut şi ce a ales a fost bine.

Să îi acordăm în continuare încredere, este atributul lui. Vă mai spun ceva. O să vedeţi ce presiune o să se facă în următoarele două luni, din partea preşedinţilor de cluburi, a patronilor (n.r. ca jucătorii să fie convocați la naționala României). Vă spun de acum, nici nu va lua în seamă.

Nu avem superstaruri și selecţionerul a mers după grup. Cine s-a eliminat, s-a eliminat pentru că nu a respectat principiile grupului.

Ca să închei acest subiect, pentru noi, cea mai importantă preocupare este ca jucătorii care evoluează în străinătate să joace, să intre în formă.

Jucătorii care vin la echipa naţională trebuie să câştige minute”, a declarat Anghel Iordănescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed