Cutremurul din Turcia face noi victime! S-a stins din viaţă la doar 28 de ani. Portarul a fost găsit sub dărâmături / Foto

Cutremurul din Turcia face noi victime! S-a stins din viaţă la doar 28 de ani. Portarul a fost găsit sub dărâmături, fără suflare. Este doliu uriaş după seismul devastator din urmă cu o zi. Acum, turcii îşi numără morţii.

Cutremurul din Turcia a îndoliat toată omenirea. Acum s-a confirmat primul deces al unui jucător de fotbal.

Cutremurul din Turcia face noi victime!

S-a stins din viaţă portarul echipei Malatyaspor, Ahmet Eyup Turkaslan, de doar 28 de ani. Acesta a fost găsit fără viață sub dărâmături, asta după ce blocul în care locuia s-a prăbușit.

Informațiile triste au ajuns și la Hakan Sukur, fostul atacant al lui Galatasaray și legendă a fotbalului din Turcia. Acesta a avut un mesaj emoționant prin care deplânge moartea lui Turkaslan.

„O, frate…Ahmet Eyup Turkaslan, portarul celor de la Malatyaspor, a murit. Dumnezeu să aibă milă de el, doresc multă putere familiei și apropiaților. Mă doare când au de decesul fiecărui cetățean. Îmi pare foarte rău”, a scris Hakan Sukur pe Twitter.

 

De-a lungul carierei, Turkaslan a evoluat pentru Gaziantep, Osmanlispor, Umraniyespor și Malatyaspor. La o zi după ce seismele au lovit Turcia, autoritățile locale au anunțat bilanțul tragic.

Este vorba despre 1700 de clădiri care s-au prăbușit. OMS estimează că ar fi vorba de peste 20.000 de decedați în cele două țări afectate, Turcia și Siria. Gabi Torje și Vali Gheorghe, doi fotbaliști români care joacă în Turcia, au confirmat că se află în siguranță. De asemenea, Alexandru Maxim, legitimat la Gaziantep, a evitat pericolul, el fiind în Germania pe durata zilei de luni.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed