Cutremur la Cupa Mondială 2022! Intervenţie la nivel înalt. Gestul care va provoca un scandal uriaş

Cutremur la Cupa Mondială 2022! Intervenţie la nivel înalt. Gestul care va provoca un scandal uriaş. Germania a ameninţat cu retragerea din competiţie, iar acum totul ia o turnură gravă.

Cupa Mondială 2022 nu este ferită de scandaluri. Acum, chiar vicecancelarul Germaniei, Robert Habeck a ieşit la rampă.

Cutremur la Cupa Mondială 2022!

Acesta spune că Manuel Neuer ar trebui să poarte pe braţ banderola multicoloră ‘OneLove’ cu orice risc. FIFA a interzis purtarea acesteia la Cupa Mondială 2022. Mai multe selecţionate europene, între care şi cea a Germaniei, au vrut să recurgă la acest gest în semn de susţinere a diversităţii.

„Nu sunt consilierul media al DFB (Federaţia Germană de Fotbal) şi nu sunt Manuel Neuer, însă oportunitatea este acolo. Sunt un politician care încearcă să-și facă treaba corect, însă ce ar fi dacă s-ar întâmpla acum? Aş vrea să ştiu şi mi-aş asuma riscul”, a spus vicecancelarul, conform FDF.

După ce FIFA a decis să interzică banderola OneLove, una dintre cele mai mari reţele de supermarketuri din Germania, Rewe, a pus capăt campaniei publicitare cu DFB. Nemţii debutează azi la Mondial. Germania – Japonia se joacă de la ora 15.00, pe Khalifa International Stadium din Ar-Rayyan.

Decizia FIFA de a interzice purtarea banderolelor cu mesajul ”One Love” la Cupa Mondială din Qatar a iscat un mare scandal. Ceilalţi politicieni germani au transmis că naționala de fotbal trebuie să se retragă de la acest turneu final.

”Ne este rușine pentru voi! Țara noastră datorează multe momente speciale naționalei Germaniei. Miracolul de la Berna, din 1954, titlul mondial câștigat la reunificare, în 1990, sau victoria istorică cu 7-1 împotriva Braziliei, în 2014.

Data de 21 noiembrie 2022 va rămâne și ea în istorie. Drept ziua rușinii. Este ziua în care DFB și naționala și-au pierdut credibilitatea în fața lumii întregi.

FIFA amenințase cu sancțiuni sportive dacă Manuel Neuer va purta banderola împotriva Japoniei. Desigur, acest comportament al FIFA este un scandal uriaș. Dar ar fi trebuit să spunem: și ce?

Să-i arate lui Neuer cartonașul galben! Să-l elimine cu galben/roșu! Să ne scadă puncte și să ne trimită acasă după runda preliminară! Singura reacție corectă la mafia FIFA ar fi fost să arăți coloana vertebrală”, au titrat cei de la Bild.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed