Cutremur în Italia! Despărţirea dintre Francesco Totti şi Ilary Blasi, confirmată: ‘Căsnicia noastră s-a terminat’

Este un adevărat cutremur în Italia! Despărţirea dintre Francesco Totti şi Ilary Blasi a fost conformată. Cei doi nu au mai negat evidenţa şi au recunoscut oficial că nu mai sunt împreună.

Astfel, speculaţiile conform cărora fostul căpitan al Romei ar fi avut o aventură încep să prindă contur. Chiar de la începutul anului s-a spus că Totti se iubeşte cu Noemi Bocchi şi că a plecat de acasă. Tottţi, dar şi Ilary Blasi nu au confirmat atunci escapadele fostului căpitan al capitolinilor, dar acum totul s-a terminat.

Francesco Totti și Ilary Blasi, model și prezentatoare TV se despart după 17 ani de căsnicie. Cei doi au confirmat totul printr-un comunicat. „După 20 de ani împreună și 3 copii superbi, căsnicia mea cu Francesco s-a terminat. Procesul de separare va rămâne privat și nu voi mai face alte declarații. Îi invit pe toți să evite speculațiile și, mai ales, să respecte confidențialitatea familiei mele”, a transmis Ilary Blasi, conform repubblica.it.

La 12 minute distanță de Ilary Blasi, Francesco Totti a reacționat. A confirmat faptul că despărțirea era inevitabilă. „Am încercat să depășesc criza căsniciei mele, dar astăzi înțeleg că alegerea despărțirii, deși dureroasă, nu poate fi evitată. Tot ce am spus și făcut în ultimele luni a fost spus și făcut pentru a ne proteja copiii, care vor fi întotdeauna prioritatea de top în viața mea.

Voi continua să fiu aproape de Ilary în creșterea celor trei copii minunați ai noștri, respectându-mi mereu soția. Am încredere în respectul maxim pentru intimitatea noastră, în special pentru liniștea copiilor noștri”, a anunțat Francesco Totti.

Cele două vedete au trei cpoii împreună. Cristian (16 ani), Chanel (15 ani) și Isabel (6 ani). După ce a confirmat divorţul, Ilary Blasi nu a mai suportat presiunea şi a luat o decizie radicală. Pleacă din Roma pentru câteva zile, alături de copiii ei. „Ilary a decis să stea departe de gânduri și cuvinte, zgomote și întrebări”, mai spune sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed