Cutremur în fotbal! Un alt club din Serie A riscă depunctarea. Jucătorii sunt neplătiți de trei luni

Serie A stă pe un butoi de pulbere! Juventus a fost deposedată de 15 puncte din cauza neregulilor fiscale din cadrul clubului.

După Juventus și liderul Napoli se confruntă cu o problemă fiscală în cazul transferului lui Osihmen.

Probleme uriașe în Serie A

Ultima echipă adaugată pe lista problemelor din Serie A este Sampdoria. Genovezii au restanțe salariale față de jucători și riscă depunctarea.

Conform Gazzatta dello Sport, Sampdoria are problmee financiare uriașe, iar jucătorii și ceilalți oameni din club nu și-au primit salariile pe ultimele 3 luni.
Situația este una extrem de decliată, iar timpul este foarte scurt pentru readucerea echipei lui Dejan Stankovic pe linia de plutire.
Conform sursei citate, oficialii au timp până pe 16 februarie să achite salariile restante, care se ridică la aproximativ 11 milioane de €. În caz contrar, autoritățile fotbalului din Italia vor depuncta clubul genovez. În plus, ar fi nevoie de o sumă cuprinsă între 35 și 50 de milioane de € pentru ca echipa să supraviețuiască până la finalul sezonului.
O deducere de puncte ar anihila practic orice șansă a fostei finaliste de Cupa Campionilor să rămână în Serie A.
În acest moment, Sampdoria este penultima în clasament (9 puncte), la 9 puncte distanță de primul loc care asigură rămânerea În Serie A. Evitarea retrogradării pare oricum o misiune imposibilă și fără o eventuală depunctare, dar o asemenea decizie ar trimite practic echipa în Serie B.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed