Cum se menține Larisa Iordache după ce s-a lăsat de gimnastică? Concurenta de la `America Express` a spus ce mănâncă

Fosta gimnastă Larisa Iordache și-a anunțat retragerea la finalul anului 2021, dar nu s-a rupt de sport. Este antrenoare la CS Dinamo și le inițiază pe fetițe în tainele gimnasticii.

Chiar dacă nu mai este nevoită să se pregătească zi de zi cu strictețe, fosta campioană care participă acum la „America Express”, în echipă cu fosta colegă Diana Bulimar, a rămas atentă cu fizicul ei impecabil.

Sursă foto: Instagram / 𝗔𝗠𝗘𝗥𝗜𝗖𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦 𝗥𝗢𝗠𝗔𝗡𝗜𝗔

„Acum este un pic mai lejer. Pot să mănânc la orice oră din zi sau din noapte și mănânc doar când îmi este foame, nu mănânc doar ca să știu că am mâncat. Când făceam gimnastică, făceam puțin abstracție la ciocolată, dulciuri, mâncam doar în cantități foarte, foarte micuțe, astfel încât să nu-mi ofere disconfort.

Foto: Instagram

Acum mănânc normal, dar nu este foarte mare diferență între alimentația de atunci și cea din prezent, pentru că și atunci mergem pe aceeași mentalitate: mănânc când îmi este foame, cât cred că este suficient și nu exagerez”, a mai spus Larisa.

Foto: Instagram

„Din punct de vedere al alimentației, corpul meu nu mai cere atât de multe alimente. Acum mi-am învățat corpul și știu ce trebuie să mănânc și când trebuie să mănânc. Încerc să nu exagerez, înainte clar trebuia să am trei mese pe zi, să-mi iau vitaminele corespunzător.

 

Trebuia să-mi respect mesele, cu toate că uneori nu aveam timpul necesar, pentru că fiind în București, trebuia să ajung și acasă, să-mi gătesc singură, apoi să plec la antrenament”, a spus concurenta de la ”America Express”.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed