Gigi Becali s-a dezlănţuit! L-a făcut praf în direct pe Denis Alibec. Cuvinte dure ale latifundiarului din Pipera

Gigi Becali s-a enervat cumplit în momentul în care a auzit declarațiile mamei lui Denis Alibec! Femeia a recunoscut faptul că, ea personal, s-a împotrivit revenirii jucătorului la FCSB.

Denis Alibec a fost dorit de către FCSB, în contextul despărțirii sale de către Muaither, formație din Qatar. Atacantul, în vârstă de 33 de ani, ar avea șanse majore de a colabora cu Farul Constanța, grupare în cadrul căreia și-ar dori să evolueze.

Becali l-a făcut praf pe Alibec!

Gigi Becali este de părere că fotbalistul nu ar trebui să se lase influențat de mama sa, în ceea ce privește cariera personală.

”Eu nu puteam să spun că se alinta pentru că își revenea după semipareza lui. Eu poate că am zis că se alinta, dar nu legat de semipareză. Eu am zis că se alinta la altceva. Acum spun și eu un lucru. E foarte bine că ascultă de părinți și de mama.

La 35 de ani, tată… Să îți zică mama ta unde să mergi să joci fotbal… Eu ascult sfaturile mamei, dar dacă îmi zice să nu vând un fotbalist pe 5 milioane, eu îl vând. El mi-a spus: ‘I-am promis regelui’. El a fost în cantonament acolo. Nu e problemă. El are posibilitatea să joace în Liga Campionilor. Asta e. Să fie sănătos și el, și mama lui!”, a explicat Gigi Becali, la Digi Sport.

Declarațiile Emiliei Stroe, mama atacantului

”El nu a vrut să se întoarcă la Steaua (n.r. – FCSB) din cauza a ceea ce s-a întâmplat în perioada în care a fost acolo. Copilul meu a avut semi-pareză, iar domnul Becali zicea că se alintă. El avea jumătate de față strâmbă.

Se consumă foarte mult. Nu vrea să vorbească despre problemele pe care le are. Nu iese în presă, așa este el. Dă foarte rar un interviu. Își dorește să joace în continuare, sperăm să fie și sănătos. El vrea să joace până la 40 de ani.

Domnul Hagi l-a ajutat să renunțe la ciocolată. Nu vrem să ne lăudăm, are oferte. Deocamdată nu a vorbit cu nimeni. Dacă nu va merge afară, va merge la Farul. Voi scrie o carte la un moment dat, pentru că sunt foarte multe de zis!”, a declarat mama fotbalistului, la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed