Cum a reușit FCSB să ia titlul! Dezvăluiri din interior despre echipa lui Elias Charalambous. Așa și-a surclasat adversarele din Superliga

FCSB este aproape de a fi încoronată drept campioană a României după nouă ani de secetă. Vicecampioana s-a distanțat, în prezent, la 13 lungimi în fața adversarelor din Superliga, după ce a bifat patru victorii, din tot atâtea etape în play-off.

Sigur de titlu, Gigi Becali a ridicat ștafeta și visează deja la competițiile europene! Daniel Pancu, selecționerul U21 al României, a analizat șansele celor de la FCSB, de a se impune peste hotare.

Cum a reușit FCSB să ia titlul!

Becali dorește cu vehemență ca FCSB să participe în grupele unei cupe europene. Pe de altă parte, Pancu subliniază nenumărate lipsuri în lotul lui Elias Charalambous, chiar dacă roș-albaștrii au reușit să bifeze performanțe excepționale în actuala stagiune.

„Nu mă așteptam niciodată ca FCSB să fie campioană la jumătatea play-off-ului. Nu se mai poate întâmpla nimic. E aproape imposibil.

Ce e diferit la FCSB față de alte sezoane? Au siguranță defensivă, mai ales fundașii centrali. De la mijlocul în sus, aceeași calitate, energie, același pressing avansat. Nu aveau siguranță defensivă, dar acum au avut-o. Au păstrat același lot, au avut constanță. Dar spun că baza a fost siguranța defensivă.

Lotul nu e suficient de bun pentru a juca în grupele Europa League. Nu intru în amănunte. Dar ei câștigă titlul, chiar și fără multe soluții pe bancă. În primul rând, trebuie să își asigure dubluri pe post. Știu și ei că au nevoie de întăriri. Dacă pleacă Florinel Coman, e foarte greu de înlocuit!”, a explicat Daniel Pancu la GSP.

FCSB poate lua titlul de campioană chiar la finalul următoarei etape, dacă se va impune în fața Rapidului și dacă următoarele două clasate, CFR Cluj și CSU Craiova nu vor câştiga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed