Gigi Becali îşi pierde vedeta! Jucătorul de la FCSB, pe lista unor echipe importante. Pleacă la finalul sezonului

Gigi Becali îşi poate pierde unul dintre jucătorii importanți în această vară. Fotbalistul de la FCSB este pe lista unor echipe importante. Este vorba despre unul dintre fotbaliştii cheie în lupta pentru titlu.

Florinel Coman și Darius Olaru au fost până acum jucătorii despre care s-a spus că ar putea părăsi echipa. Acum însă s-a afla că și Siyabonga Ngezana ar avea oferte. Gigi Becali i-a stabilit deja prețul.

Gigi Becali îl poate pierde pe Siyabonga Ngezana

Fundașul în vârstă de 26 de ani este în atenția mai multor cluburi după ce a devenit titular la FCSB. În trecut s-a spus că a fost dorit de Lorient și Genk, iar acum presa din Africa de Sud vine cu o altă dezvăluire. Se pare că un club din Turcia este cu ochii pe el.

„Cele mai recente întrebări (n.r.- despre Ngezana) au venit din Turcia, unul dintre marile cluburi de acolo cântărește opțiunea de a-l transfera în sezonul următor. Au fost întrebări despre condițiile sale personale, dar și despre ceea ce solicită clubul”, au titrat cei de la SNL24.

Gigi Becali nu a pierdut vremea și i-a stabilit deja prețul. 7 milioane de euro. Siyabonga Ngezana a fost transferat de FCSB de la Kaizer Chiefs cu 600 de mii de euro. În acest moment, cota sa de piață este de 1,3 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

În urmă cu câteva luni, fotbalistul a dezvăluit, pentru AS.ro, cum se simte în România.

„Criminalitatea este foarte scăzută. Este atât de drăguţ, poţi să ieşi afară şi la ora 11:00 noaptea. Este foarte sigur, aici sunt oameni buni, locuri frumoase. Bucureşti este un loc frumos”, a spus Ngezana, potrivit AS.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed