Cum a fost trădată în dragoste Cătălina Ponor! A suferit enorm, după ce a fost părăsită pentru o voleibalistă!

Cătălina Ponor, cea mai titrată gimnastă a ultimilor ani, trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții. S-a căsătorit cu un bărbat care o divinizează, actorul și regizorul Bogdan Jianu, și au devenit părinți recent.

De 8 martie, fosta mare campioană și-a emoționat fanii cu o postare care le-a mers la inimă. ”La mulți ani tuturor femeilor! Fiind mamă la rândul meu, nu pot spune decât că respect în special toate mamele și bunicile, pentru sacrificiul lor, pentru toată iubirea pe care o primim de la ele, pentru toată grija pe care ne-o poartă în fiecare zi!”, a scris Cătălina Ponor pe Instagram.

Puțini sunt cei care-și mai amintesc însă că gimnasta a suferit teribil din dragoste și și-a revenit cu greu după acel moment.

 

Cătălina Ponor a avut o relație cu gimnastul portorican Tommy Ramos. Iar relația lor a fost intens mediatizată în presa internațională. Păreau că se iubesc mult și când toată lumea aștepta ca specialistul la inele să-i ofere Cătălinei inelul, povestea s-a încheiat abrupt.

Ce s-a întâmplat de fapt? Tommy Ramos avea în paralel o relație cu Vilmarie Mojica, o voleibalistă de la el din țară, care a rămas însărcinată. Tommy a ales-o pe ea, ulterior s-au căsătorit, au deja doi copii, iar Cătălina a avut atunci nevoie de mult timp ca să-și revină.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed