Cum a fost sărbătorit Mourinho, la 60 de ani! Șampanie și tort în vestiarul Romei, momente unice pentru `Special`/ VIDEO+FOTO

Poate cel mai charismatic antrenor din era modernă, Jose Mourinho a atins astăzi borna cu numărul 60 de ani. Portughezul născut de ziua lui Ceaușescu a împlinit 6 decenii și a fost sărbătorit în vestiarul Romei.

Mourinho a ajuns în vara anului 2021 în Cetatea Eternă și, cu AS Roma, a câștigat deocamdată un singur trofeu – Conference League, în vara lui 2022.

De ziua sa, „The Special One” așa cum l-au poreclit englezii care îi cam duc dorul în Premier League, a fost așteptat cu un tort și cu alte trei prăjituri – inițialele lusitanului, dar și numărul 1.

 

Mourinho, fost fotbalist anonim și, ulterior, translatorul lui Bobby Robson la Barcelona, a devenit personaj în 2004, atunci când a cucerit trofeul UEFA Champions League cu Porto.

Mourinho le-a pregătit apoi pe Chelsea, Real Madrid, Inter, Manchester United și Tottenham și a câștigat peste 20 de trofee. De altfel, în afară de ”Specialul”, Mou și-a mai câștigat o poreclă. I se spune omul-trofeu, în condițiile în care n-a pierdut nicio finală pe care a jucat-o.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed