Cum a fost ajutat Costel Gâlcă. Jucătorul ajuns la CSU Craiova cu ajutorul lui Adrian Mutu. Totul a devenit public

Cum a fost ajutat tehnicianul oltenilor, Costel Gâlcă. Jucătorul ajuns la CSU Craiova cu ajutorul lui Adrian Mutu. Totul a devenit public după ce fotbalistul a fost adus la echipa din Bănie.

Adrian Mutu a avut un rol decisiv în aducerea unui jucător. Acesta i-a ajutat pe cei de la CSU Craiova să finalizeze un transfer. După ce au plătit suma de 750.000 de euro, impresarul s-a opus mutării.

Adrian Mutu i-a ajutat pe olteni!

Anzor Mekvabishvili ajungea la CSU Craiova în luna ianuarie. Oltenii le-au achitat celor de la Dinamo Tbilisi suma de 750.000 de euro în schimbul georgianului. Problemele au apărut când impresarul nu a vrut să îl lase să joace în România.

Finanțatorul Mihai Rotaru, a mărturisit că Mutu a avut un rol decisiv în aducerea mijlocașului. Cei doi au fost colegi în Italia, astfel că ”Briliantul” a rezolvat rapid problema.

„Cred că vom aduce 4-5 jucători, dar pe 3 vrem să îi aducem urgent. I-am fi vrut să îi avem astăzi. Jucătorii valoroși stau acum și așteaptă oferte pe bani, din Arabia Saudită. Este vorba de jucători străini, avem doar un român pe listă.

Craiova a plătit pentru transferuri de fiecare dată, dar uneori lucrurile se complică. L-am adus pe Anzor, am plătit 750.000 de euro. Ne înțeleseserăm cu el, cu clubul, apoi am aflat că are un impresar. Lucrurile s-au complicat, a mai durat 3 săptămâni.

Știți cine a rezolvat-o? Adi Mutu, pentru că știa impresarul din Italia, jucaseră împreună. L-am sunat pe Adi și l-am rugat să ne ajute și s-a rezolvat. Impresarul nu voia să îl lase în România. Anzor este singurul jucător străin din România care va juca la Euro”, a spus Mihai Rotaru pentru digisport.ro

De când a ajuns în Bănie, Anzor Mekvabishvili a jucat 19 partide în tricoul celor de la CSU Craiova. Acesta este convocat în lotul Georgiei pentru Euro 2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed