Cum a cucerit Adrian Mutu o vedeta TV. Dezvăluiri incendiare despre Briliant. Nimeni nu știa asta / Foto

Cum a cucerit Adrian Mutu o vedeta TV. Dezvăluiri incendiare despre Briliant. Nimeni nu știa asta până acum. Un apropiat al Briliantului a dat cărţile pe faţă. Sunt amănunte picate din trecutul antrenorului.

Adrian Pitu, fost fotbalist la Steaua, a povestit cum a încercat „Briliantul” să cucerească o faimoasă vedetă TV din România.

Cum a cucerit Adrian Mutu o vedeta TV

Adrian Pitu a venit cu o dezvăluire din vremea când Adrian Mutu era proaspăt transferat la Inter Milano. „Briliantul” pusese ochii pe Cosmina Păsărin, o vedetă TV în vogă la acea vreme.

„Eram la mare. În ziua aia semnase Mutu cu Inter Milano (n.r. în anul 1999). Atunci se deschidea discoteca Castel la Mamaia. Vine Nicu Gheară, vine Benone, toată lumea. Și mă sună nea Beni: «Bă, vino încoace că a venit bossul!». Mă duc acolo. Era și Cosmina Păsărin acolo. Nu mai știu cine zice, Nicu sau Beni: «Bă, uite, nepotul meu, ai grijă de el». Mamă, frumoasă! Ce să mai… Și când, în spate, mă bate pe umăr Mutu. Zice: «Băi, să mor eu, îmi place. Te rog eu frumos»… Zic: «Bine!».

După, ne trimite cu un bodyguard, pe mine, pe Luțu, pe Mutu și pe Păsărin la Mania în Mamaia. Frumos, masă, cum era, șampanie, ce era… Stăteam (n.r. în ordine la masă) Păsărin, Mutu, eu și Luțu. Cu Luțu trebuia să vorbești mai tare că nu auzea cu dreapta. Și Mutu se ridică să se ducă la baie. Vine și îmi spune la ureche: «Umflă-mă și pe mine!» (n.r. să îi pună o vorbă bună la Cosmina Păsărin). Zic: «Ce să te umflu că ai semnat cu Inter, ești nebun?!»”, a povestit Adrian Pitu, în cadrul podcast-ului Fiță cu Adiță.

Adrian Mutu momentul când a pus ochii pe a treia soție

Adrian Mutu este căsătorit cu Sandra Bachici și are alături de aceasta un băiețel pe nume Tiago. Acesta a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu și Consuelo Matos.

„Pe Sandra o văzusem încă de când era mai micuță, la 15-16 ani, la Miss România, la TV. Îmi plăcea cum arăta. Aveam 30 de ani pe atunci și eram și însurat. Când m-am mutat înapoi în România am avut ocazia să o întâlnesc. Faptul că avem multe lucruri în comun, ne ajută. Râdem mult, avem un simț al umorului pe care doar noi îl înțelegem.

Gelozia face parte din iubire, e OK să fii înțelegător, dar dacă nu ești gelos un pic… Ea e mai mică cu 14 ani decât mine. Și eu sunt gelos, dar nu te gândi că e o gelozie dusă la extrem. Cel mai mult îmi place la Sandra sensibilitatea. Are o finețe și o bunătate, înțelepciune pentru vârsta ei. Mă simte, simte multe lucruri în căsnicia noastră și are grijă de noi”, spunea Adrian Mutu, în cadrul unui podcast, în anul 2021.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed