Cu ce se laudă șeful handbalului românesc, după scandalul cu afișul vulgar din forul pe care-l conduce: `Eu l-am dat jos!`

Postarea jurnalistului Narcis Drejan a făcut astăzi valuri. Nu atât pe Facebook, cât mai ales în presa de sport. Ce s-a întâmplat? Narcis Drejan a urcat pe pe pagina sa de Facebook câteva poze și a povestit un episod incredibil, cu secretara federației, soția fostului handbalist Alin Șania, în prim-plan.

Mona Șania a afișat pe perete, la biroul ei, o hârtie cu un mesaj interzis minorilor. După ce a emis un comunicat prin Biroul de Presă al Federației Române de Handbal, președintele Constantin Din a ieșit și el cu o completare.

„Chiar eu am fost cel care a dat jos acel mesaj, imediat cum l-am văzut. Ce pot să vă spun este că am declanșat imediat o anchetă internă și rămâne de văzut ce se va întâmpla (n.n. cu Mona Șania)”, a spus Constantin Din, pentru ProSport.

”Eu dau m&%e, nu dau explicații!”

”În biroul Federației Române de Handbal, soția lui Alin Șania, Mona, a postat un afiș: EU DAU M&%E NU DAU EXPLICAȚII! Apropo, femeia s-a și semnat!

Asta pentru că doamna Șania trebuia să dea niște rapoarte către contabilitate și alte departamente! Toți cei care treceau prin biroul doamnei Șania citeau mizeria asta!
Afișul a stat nestingherit zile bune! Asta e Federația Română de Handbal, iar domnul președinte Din îi ține spatele femeii, susținând că oamenii se lucrează între ei! ORIPILANT!

Apoi, cică ne opărim când o galerie o înjură pe Neagu! Asta e educația! Cei din Federație vorbesc despre respect, valori și performanță!

UPDATE: Cu zoom pe fotografie, cineva a întrebat-o: DAR DE LUAT? A scris a doua zi: DOAR DE LA SOȚ! Asta e treaba stringentă la FRH!”, a scris Narcis Drejan pe Facebook, postând și pozele de rigoare.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed