Cu ce a ajuns să se ocupe Patrick Mouratoglou. Omul care i-a distrus cariera Simonei Halep şi-a găsit o nouă elevă. Nu mai are nicio treabă cu tenisul / Foto

Patrick Mouratoglou, omul care i-a distrus cariera Simonei Halep şi-a găsit o nouă elevă. Antrenorul nu mai are nici o treabă cu tenisul. Imaginea a devenit virală la scurt timp după ce cea mai sexy influenceriță din tenis a postat-o.

Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep și cel care și-a recunoscut vina pentru dopingul sportivei, își continua activitatea de antrenor.

Cu ce a ajuns să se ocupe Patrick Mouratoglou

Se pare că Patrick Mouratoglou continuă să ofere lecții de tenis oricui îi cere. De curând, acesta s-a oferit să facă o sesiune de antrenament cu fosta jucătoare de tenis, Rachel Stuhlmann.

Americanca Rachel Stuhlmann, fosta jucătoarea de tenis care a ocupat locul 77 în ierarhia NCAAA, s-a reorientat.

Se pare că succesul pe care nu l-a atins, a făcut-o să devină o personalitate în mediul online. Rachel este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează zilnic și își ţine la curent cei 330 de mii de urmăritori.

Rachel și Patrick Mouratoglou au lucrat împreună, în urmă cu o săptămână, la lovitura de forehand. După antrenamentul intens, fosta jucătoare de tenis a plecat direct în complexul de la Miami, de unde s-a și postat.

„Energia de aici este imposibil de egalat!”, a scris Stuhlmann pe Instagram.

Într-un interviu acordat Sun Sport, Stuhlmann a declarat că aceasta postează pe Instagram pentru că îi pasa de sport și de oameni, nu doar pentru că arată bine.

„Pe Instagram, nu postez doar poze cu mine arătând bine, ci arăt și cât de mult muncesc pentru corpul pe care-l am. Nu toate postările sunt despre aspectul meu fizic. Îmi pasă de tenis, de sport, de oameni”, a spus Stuhlmann.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed