A lăsat cariera din tenis și a devenit un influencer de succes. Cum arată în prezent Rachel Stuhlmann /Foto

Rachel Stuhlmann, fostă jucătoare de tenis, a abandonat cariera de sportiv profesionist și a devenit influencer de succes.

Între 2010 și 2014, Rachel a practicat tenisul la Universitatea din Missouri.

Rachel Stuhlmann a ales o altă carieră

Stuhlmann a abandonat tenisul și a ales calea jurnalismului, iar în prezent colaborează cu publicația Top Court.

Fosta jucătoare de tenis din SUA a dezvăluit de ce a renunțat la tenis și de ce a ales să publice fotografii provocatoare pe internet.

”Știam că sunt bună și aș fi putut ajunge în top. Dar realitatea era că mi-ar fi luat cinci-șapte ani pentru a face asta și nu am vrut să îmbrățișez stilul de viață care ar fi venit la pachet cu turneele în orașe mici și, practic, traiul într-o mașină.

Cred că fiecare femeie trebuie să se bucure de corpul său, indiferent de situație. Vreau să le dau încredere femeilor, nu să le fac pe cele care nu arată exact ca mine să se simtă prost. Nu vreau să fiu o problemă pentru fetițe și să fiu un ideal de frumusețe.

Pe Instagram, postez nu numai poze cu mine arătând bine, ci și arăt cât de mult muncesc pentru corpul pe care-l am. De asemenea, nu toate postările sunt despre aspectul meu fizic. Îmi pasă de tenis, de sport, de oameni.

Paige Spiranac este un model pentru Rachel

Paige face o treabă foarte bună în ceea ce privește golful și este o persoană grozavă, care oferă inspirație. În tenis, nu există nimic asemănător. Asta voi face eu, vreau să promovez turneele la care voi călători.

Îmi place mult ceea ce face Paige Spiranac în golf și asta voi încerca și eu să fac în tenis. Mă simt inspirată de ea. La început, eram îngrijorată că nu voi fi luată în serios și am încercat să le fac pe plac chiar și celor care nu mă plăceau. Totul s-a schimbat în cariera mea când am început să mă distrez și să fac ce îmi doresc”, a declarat Stuhlmann.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed