CSA Steaua a scos la vânzare abonamentele pentru noul sezon. Cât trebuie să scoată fanii din buzunare dacă vor să-și vadă favoriții

CSA Steaua a pus în vânzare abonamentele pentru noul sezon. Spre surprinderea multora prețurile sunt destul de mari.

Există trei feluri de abonamente în funcție de sectorul din stadion.

„Steaua București pune în vânzare ABONAMENTELE pentru sezonul competițional 2022-2023.Prețul de vânzare al abonamentelor:

• Peluza Sud: 200 lei

• Tribuna 2: 300 lei

• Tribuna 0: 600 lei

Abonamentele se vor vinde în format fizic doar la casieria stadionului „Steaua” după programul menționat anterior, iar online se vor putea achiziționa doar electronic (se va emite doar cod QR); pentru livrarea de card fizic, pentru abonamentele achiziționate online, se va achita o taxă suplimentară conform mențiunilor de pe site-ul www.entertix.ro”, se arată în comunicatul clubului.
La CFR Cluj și CSU Craiova abonamentele sunt 350, respectiv 380 de lei, în timp ce la FCU Craiova prețul la tribuna a doua este 300 de lei.
Antrenorul militarilor, Daniel Oprița declara în trecut că se aștepta ca echipa sa să fie susținută de mai mulți suporteri.
„Mă așteptam la mai mult de la suporteri. Am spus-o de mai multe ori. A fost așa o dezamăgire. Chiar ne făceam planuri. Ca galerie am fost sus. Am avut și la Dej, și la Cluj. Nu mai spun Slobozia. E un cartier mare, ar fi putut să vină mai mulți, zic eu. Probabil că nivelul nu îi atrage”, a declarat antrenorul potrivit playsport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed