Cristiano Ronaldo, tratat ca un rege! Toată Planeta a rămas mască. Ce a primit starul lusitan + Fosta iubită a portughezului o face praf pe Georgina/ Foto

Cristiano Ronaldo este tratat ca un rege în Arabia Saudită. Șefii de la Al-Nassr i-au făcut un cadou fabulos. Un cea în valoare de 780.000 de dolari.

Bijuteria are 388 de pietre prețioase Tsavorite, care sunt considerate de 200 de ori mai valoroase decât smaraldele. Portughezul a purtat noul ceas la prezentarea oficială.

Se știe că Ronaldo adoră ceasurile și are o colecție impresionantă. Unele dintre acestea sunt unicat sau făcute în ediție limitată. Colecția sa de ceasuri valorează peste 6 milioane de euro.

Fosta iubită a lui Ronaldo o face praf pe Georgina

Una dintre primele iubite ale lui Cristiano Ronaldo o critică pe Georgina Rodriguez. Portughezul și Nereida Gallardo au avut o relație de aproape 8 luni, în 2008.

Aceasta a vorbit despre operațiile estetice suferite de Georgina și a postat și câteva poze pe pagina oficială a cabinetului de chirurgie estetică pe care îl are. Nereida Gallardo susține că bruneta și-a făcut o mulțime de operații pentru a semăna cu Kim Kardashian.

 

„Georgina începe să semene izbitor cu Kim. Vouă nu vi se pare?”, a scris fosta iubită a fotbalistului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed