Cristiano Ronaldo pleacă de la United?! Oferte uriaşe pentru lusitan. Trei coloşi se bat pentru semnătura starului

Cristiano Ronaldo a ajuns la 37 de ani, dar nici nu se gândeşte să se retragă din fotbal. Mai mult, ar vrea să plece de la Manchester United, acolo unde a avut un sezon nereuşit şi nu a prins Champions League.

Lusitanul ar fi foarte nemulţumit de sezonul prost al echipei de pe Old Trafford şi şi-ar dori să plece. Are unde să meargă. Trei coloşi l-ar aştepta cu braţele deschise. Este vorba despre Real Madrid, PSG şi Newcastle, conform latintimes.com.

Un transfer la unul dintre cei doi granzi europeni ar putea avea loc chiar în următoarele săptămâni. Lusitanul a părăsit-o pe Juventus vara trecută la fel de neașteptat, chiar în ultimele zile de mercato.

Cristiano Ronaldo, printre cei mai buni din Premier League

Chiar dacă a avut un campionat foarte prost în tricoul lui United, Cristiano Ronaldo se află printre cei mai buni din Premier League în ediţia abia încheiată. Fotbaliștii profesioniști din Anglia au votat cei mai buni 6 jucători din stagiunea recent încheiată din Premier League, anunță dailystar.co.ok.

Cristiano Ronaldo, de la Manchester United, Harry Kane, de la Tottenham, Mohamed Salah, Virgin van Dijk și Sadio Mane, toți de la Liverpool, alături de Kevin de Bruyne, de la campioana Manchester City, sunt cei care au primit cele mai multe voturi.

Fanii s-au revoltat pe rețelele sociale și au contestat includerea lusitanului de la Manchester United, în special în condițiile în care unul dintre co-golgheterii ultimului sezonul, Son Heung Min, de la Tottenham, nu a prins lista finală. Totuși, cifrele la nivel individual pentru portughez arată foarte bine, având o contribuție de 21 de goluri în 30 de partide jucate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed