Cristiano Bergodi şi-a ieşit din minţi! Cuvinte dure după înfrângerea cu Sepsi: ‘E un dezastru’ + Ce spune despre demisie

Cristiano Bergodi şi-a ieşit din minţi! Cuvinte dure după înfrângerea cu Sepsi. Rapid e în criză profundă. Are înfrângeri pe linie în play-off-ul de Superliga după 4 etape. Mai mult, riscă să rateze şi şansa de a merge în Conference League.

Cristiano Bergodi recunoaşte criza prin care trece Rapid, dar nici nu se gândeşte la demisie. Spune că îi place cum a jucat echipa în prima repriză, dar nu are ce să facă. Nu-şi explică ratările jucătorilor săi din faţa porţii.

Cristiano Bergodi şi-a ieşit din minţi!

„Un meci incredibil. Am avut ocazii prima repriză. Prima repriză bună, mai ales primele 30 de minute. Am avut ocazie singur cu portarul. Apoi, ne-au taxat la finalul meciului. Am avut ocazii şi în partea a doua. Mingea nu a vrut să intre în paortă. Dezamăgire mare că nu am reuşit să câştigăm.

Aşa e la Rapid. E normal ce se întâmplă când suporterii sunt supăraţi. Se uită doar la rezultat. Nu dai gol, dar ceilalţie te taxează. Important era să câştigăm, dar dacă nu dai gol în faţa porţii e greu.

La final ne-am pierdut luciditatea, tot. În prima repriză am făcut un meci bun. Dacă nu dai gol e foarte greu. Băieţii au pierdut încrederea. E normal că vrei să câştigă, ratezi şi eşti sub presiune. Iei gol pe final şi e un dezastru”, a spus Cristiano Bergodi, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Bergodi nici nu se gândeşte la meciul cu FCSB de sâmbără seara. „Vedem, nu putem vorbi acum de jucători, de lot. Să mergem înainte şi să încercăm să reglăm lucrurile. Moralul echipei a scăzut mult. Psihologic ne-am grăbit. Sunt antrenor până când clubul decide. Ei avaluează munca antrenorului. E cel mai greu moment al carierei mele în România”, a mai  spus Bergodi, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed